Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/06/2022
Muzică

Concert Turbo/Metal/Folk cu Pero Defformero la Timișoara. În deschidere trupa B-TON

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Concert Turbo/Metal/Folk cu Pero Defformero la Timișoara. În deschidere trupa B-TON Share Concert Turbo/Metal/Folk cu Pero Defformero la Timișoara. În deschidere trupa B-TON


Trupă de turbo/metal/folk Pero Defformero, revine la Timișoara într-un concert live, vineri în 17 iunie la FABER. În deschidere vor cânta arădenii de la B-TON.

 

Pero Defformero încântă publicul de aproape trei decenii, cu stilul lor autentic și show-ul pe care îl fac la concerte. Formația a luat naștere la Novi Sad și parodiază muzica turbo / populară, combinând-o cu stilul heavy metal și versuri pline de umor, necenzurate. Băieții sunt familiari publicului din Timișoara, unde au mai susținut în trecut concerte, fiind invitați și la Câta Festival din localitatea Șag, în anul 2017. Trupa are trei albume lansate, și lucrează la piese și pentru un al patrulea album, care încă se lasă așteptat.

Trupa B-TON a apărut în martie 2000 la Arad. Muzica lor e un cocktail format din punk, rock, metal uneori cu influențe dnb/electro. În 2005 trupa a lansat primul album ”Văduva Alvă”, avându-l pe Adrian Despot ca producător muzical. Cea mai mai recentă piesă, ”Licurici”, s-a lansat acum două săptămâni. ”Atunci când fiecare faptă bună ar trebui să se transforme într-o lumină care să-ți lumineze mai apoi, calea, atunci când realizezi că momentele sunt unice și timpul mult prea scurt, călătoria noastră pe această Planetă, pare neînsemnată… până când descoperi că poți să-și activezi “Licuricii””. În 2022, B-TON sunt: Fly (chitară, voce), Gălbenuș (chitară), Dănuț (tobe) și Gim (bass).

Accesul la concertul de la FABER costă 50 lei, iar biletele se pot cumpăra de la intrare, sau în avans de pe Iabilet. Detalii despre eveniment se găsesc pe Facebook.

Concert Turbo/Metal/Folk cu Pero Defformero la Timișoara. În deschidere trupa B-TON

Concert Turbo/Metal/Folk cu Pero Defformero la Timișoara. În deschidere trupa B-TON

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.