Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Aniversare

The Southern Cockroaches @ Aby Stage Bar

The Southern Cockroaches

The Southern Cockroaches @ Aby Stage Bar

Cu bucurie și mândrie, vă invităm să vă alăturați nouă pentru a sărbători 10 ani de existență a 𝐀𝐁𝐘 𝐒𝐓𝐀𝐆𝐄 𝐁𝐀𝐑! 

Era timpul să adunăm toate amintirile și experiențele minunate din ultimul deceniu și să le transformăm într-o petrecere memorabilă, așa că pregătiți-vă să ne revedem pentru încă o noapte de muzică live și distracție pură!

De-a lungul acestor 10 ani, am avut privilegiul de a găzdui sute de formații talentate și mii de spectatori pasionați, iar acum vrem să vă mulțumim pentru susținerea voastră constantă. Fără voi, această călătorie nu ar fi fost la fel de uimitoare.

Pentru a marca acest moment special, ne-am alăturat prietenilor noștri de la The Southern Cockroaches, o formație cunoscută pentru energie și pasiunea lor incredibilă pe scenă. Cu siguranță, vor face această seară să fie una de neuitat!

Deci, haiți să ne adunăm cu toții pentru o noapte de muzică live de calitate alături de The Southern Cockroaches, dans și bucurie. Fiți pregătiți să creați noi amintiri și să sărbătorim împreună 10 ani de muzică, prietenie și distracție la ABY STAGE BAR!

Vă rugăm să vă confirmați prezența și să invitați toți prietenii care au fost alături de noi în această călătorie minunată. Vă așteptăm cu sufletele deschise și muzica la maxim!

Bilet acces: 50 lei/pers.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută