Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Festival

Rock la Mureș 2023

Rock la Mureș s-a născut în 2001 în Periam, un loc magic în care pasiunea pentru muzică depășea limitele genului folcloric. A început cu câteva concerte și în doar doi ani, s-a transformat într-un festival veritabil, printre primele organizate în aer liber în România.

De-a lungul anilor, pe malul Mureșului au cântat trupe celebre în toată lumea: The Exploited, Das Ich, Ministry, Ektomorf, Dog Eat Dog, Anti-Flag, Project Pitchfork, Divlje Jagode, Lord Bishop, tracelords, Implant pentru Refuz, Zdob si Zdub, Paraziții, Șuie Paparude, La Familia, Pacha Man, Coma sau Altar.

În cei peste 20 de ani de când am pornit Rock la Mureș, am reușit să reunim un nucleu de fani care vin aici în fiecare vară, din toată țara și din străinătate.

Tineri fani ai muzicii de calitate din stiluri variate, 16-30 de ani, oameni care împărtășesc valori umane transmise peste generații prin educație și exemplu. Sunt oricând gata să-și susțină ideile și convingerile, uniți prin muzică și dorința de a fi liberi tot timpul, nu doar câteva zile pe an. Ascultă muzică în fiecare zi și sunt curioși să descopere mereu artiști noi din genurile muzicale preferate.

Adulți de 30-50 de ani, pentru care muzica e mai mult decât o pasiune: a devenit un stil de viață. Sunt oricând gata să evadeze câteva zile din rutină pentru artiștii preferați. Sunt pasionați, energici și mereu tineri. Deseori, și-au transmis pasiunea întregii familii, pe care o implică în experiențe în aer liber.

Turiștii veniți la “Timișoara Capitală Culturală Europeană 2023” sunt invitați într-un weekend în Lunca Mureșului, la un festival cu personalitate și background unic în România.

Pe lângă concerte, sunt pregătite zone care pun în valoare mâncarea tradițională și obiceiurile locale, loc de camping cu toalete și duș, ateliere de creație realizate împreună cu artiști, organizații non-profit și voluntari, canotaj pe Mureș, trasee cicloturism, plajă, locuri de joacă pentru copii.

La Periam Port, muzica se întâlnește cu natura, iar festivalul oferă amintiri de neuitat din Lunca Mureșului.

Cu o experiență de peste două decenii, ajutați de Mureșul care înviorează calm pusta bănățeană, vă garantăm câteva zile de vară irepetabile.

Line-up:

ATTILA
TOTAL CHAOS
UNITY-TX
SILENZER
HIPERSONA
IMUND
DOOMSDAY ASTRONAUT
GRINDER
WEEPING ASSAULT
W3 4R3 NUM83R5
WATCH ME RISE
ERA NOUA
DIZIDENT
THE BANDITS

rock la mures program

Bilete:

AmBilet.ro: https://www.ambilet.ro/tc…/rock-la-mures-festival-2023/

iaBilet.ro: https://m.iabilet.ro/bilete-festivalul-rock-la-mures…/

Camparea este gratuită!


Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută