Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Proiecții de film

Pink Floyd „The Dark Side of the Moon” @ Planetariul Brașov

Pink Floyd „The Dark Side of the Moon”

Pink Floyd „The Dark Side of the Moon” @ Planetariul Brașov

Legendarul album „The Dark Side of the Moon” al trupei britanice Pink Floyd se aude și se vede 360°, în premieră în România, la Planetariul din Brașov.

Cu ocazia aniversării a 50 de ani de la legendarul album „The Dark Side of the Moon” al trupei Pink Floyd, Planetariul din Brașov vă invită să descoperiți un film 360°, special creat pentru a ilustra cele zece piese ale discului.

pink3

Pentru a sărbători această bornă importantă, trupa a ales să prezinte în planetariile din toată lumea, printre care se află și cel de la Brașov, un show fabulos care combină impresionanta muzică Pink Floyd cu imagini hipnotice create cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră.

Show-ul redă toate cele 10 piese de pe album, în ordine cronologică, fiecare melodie fiind legată de o temă vizuală diferită care transformă spectatorii și îi duce dincolo de tărâmurile realității.

Spectacolul este o experiență auditivă și vizuală extraordinară, pe parcursul celor 45 de minute fiind redate toate melodiile albumul The Dark Side of The Moon: Speak to me, Breathe, On the Run, Time, The Great Gig in the Sky, Money, Us and Them, Any Colour You Like, Brain Damage, Eclipse.

Durată: 45 minute.

Audiență: Vârsta minimă 14 ani (sau 10 ani dacă însoțitorul își asumă responsabilitatea).

Biletele au fost puse la vânzare pe site-ul Planetariului din Brașov.

pink2

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută