Meniu Zile și Nopți

Planetariul „Cosmonaut Dumitru Prunariu” Brașov

Comentarii Planetariul „Cosmonaut Dumitru Prunariu” Brașov Share Planetariul „Cosmonaut Dumitru Prunariu” Brașov
planetariul brasov

Planetariul „Cosmonaut Dumitru Prunariu” Brașov

Călătoriile virtuale savurate în cea mai mare și mai modernă sală a unui Planetariu digital din România, nu pot decât să-ți stimuleze interesul pentru acest fascinant domeniu – astronomia. Fundalul sonor este asigurat de un sistem performant 7,1 Surround, conceput special pentru audiții de cea mai înaltă calitate, transmițând spectatorului senzația călătoriei în spațiu.

Sala, construită sub forma unui amfiteatru și cu o înclinație asemenea axei Pământului de 23,5 grade (23.44°), conferă senzația de profunzime în timpul vizionării proiecțiilor. De asemenea, dotările sunt la cele mai înalte standarde, atât în ceea ce privește confortul, cât și numărul generos de locuri (105 locuri, din care 2 sunt pentru persoane cu dizabilități).

planetariul brasov

Sistemul de proiecție este compus din 2 proiectoare Sony 4K ce lucrează simultan, oferind un regal de culoare și acuratețe, inundând tavanul sălii realizat sub formă de cupolă, cu o deschidere de aproximativ 14 m. După această inegalabilă experiență, cei care au pășit în lumea virtuală a spațiului reușesc să înțeleagă complexitatea Universului și legile care îl guvernează.

Cumpără bilete online de pe site-ul Planetariului.

Planetariul din Brașov este parte din complexul Zoo Brașov.

Vezi aici programul evenimentelor din Brașov!

Detalii loc

Telefon

0744 618 259

Orar

Marți - Duminică: 10:00-18:00 Luni - închis

Adresa

Brazilor nr. 1, Brasov, Romania, 500313

Social media

Delivery

-

Harta

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Share

Caută