Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Doi pe o bancă (după Alexandr Ghelman) @ Teatrul de Comedie

Doi pe o bancă

Doi pe o bancă @ Teatrul de Comedie

 

O poveste emoționantă în care adevărurile se dezvăluie greu, dureros, cu intensitate.

Un spectacol care stă sub influența cifrei doi: al doilea proiect dezvoltat de Mihai Bendeac la Teatrul de Comedie din ipostaza de regizor, a doua oară când Mihai Bendeac interpretează acest rol și povestea emoționantă a întâlnirii între două personaje, care duc, în paralel, două vieți. Un spectacol la care vei remarca în mod special încă două elemente care îl compun: ilustrația muzicală semnată de Mihnea Irimia și scenografia Gabriellei Spiridon. Recomandăm să fie văzut în doi!

 

„Este un spectacol de o oră și jumătate, susținut exclusiv de două personaje. Ajutați de scenariul excepțional scris și regia ofertantă, atât eu cât și Mihai Bendeac trecem printr-o paletă completă de stări, de trăiri. Este un spectacol pe muchie de cuțit, care face trecerea de la râs la plâns în doar o clipă”, mărturisește Ilona Brezoianu.

 

Mihai Bendeac declară că “Este un spectacol al redescoperirii de sine. Nu este o comedie, așa cum poate s-ar fi așteptat mulți, este un spectacol care invită la meditație și redescoperire de sine. În special doamnele vor fi cele care se vor regăsi în piesă și cărora, probabil, acest spectacol le va da un prilej de introspecție.”

 

Distribuție: Ilona Brezoianu, Mihai Bendeac

  • după Aleksandr Ghelman
  • Regia: Mihai Bendeac
  • Scenografia: Gabriella Spiridon
  • Muzica: Mihnea Irimia
  • Traducerea: Boris Melinti
  • Adaptarea: Mihai Bendeac

 

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul de comedie

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută