Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Târg

Deschidere Târg de Crăciun @ Piața Victoriei Timișoara

Deschidere Târg de Crăciun

Deschidere Târg de Crăciun @ Piața Victoriei Timișoara

Sărbătorim aprinderea iluminatului festiv cu un spectacol minunat, alături de Alina Sorescu și de tinerii dansatori de la Clubul de dans sportiv Magnum Team-Deschidere Târg de Crăciun.

Alina a început să se apropie de muzică în grupul “Minisong”, coordonat de Ioan Lucian Mihalea, iar mai târziu, a absolvit Școala Populară de Artă, sub îndrumarea profesoarei Viorela Filip.

Extrem de talentată, a fost remarcată de mică: la 10 ani, este invitată să susțină un recital la Festivalul Internaţional “Cerbul de Aur”, de la Brașov.

Discografie: 1997 – “Voi fi o stea”, 2000 – “Alina”, 2001 – “În fața ta”, 2002 – “Vrei altceva”,

2004 – “În al nouălea cer”.

A câștigat premii naționale și internaționale importante, a fost nominalizată de două ori la premiile MTV Video Awards România pentru “best female video”, este laureata Premiului Radiodifuziunii Române, la Mamaia, în 2006.

Datorită spontaneității și prezenței scenice agreabile, completată de capacitatea de a susține un discurs aproape perfect, a fost remarcată și ca prezentator TV de succes, al emisiunilor “Ploaia de stele”, “Vacanță în stil mare”, “Ora fără catalog”, “Matinal de vacanță”, Revelion, dar și al unor evenimente importante: Festivalul Internațional “Cerbul de Aur”, Festivalul “Mamaia Copiilor”, Selecția Națională Eurovision și Eurovision Junior, Festivalul Callatis ș.a.

Din 2003 este imaginea Agenției Naționale pentru Sprijinirea Inițiativelor Tinerilor (ANSIT), instituția publică responsabilă cu implementarea politicilor publice ale guvernului în domeniul tineretului.

Alina Sorescu este licențiată a Facultății de Sociologie și a Facultății de Comunicare și Relații Publice, Universitatea București.

Dincolo de toate, însă, Alina este un artist extrem de valoros, remarcabil și prin bună cuviință și mărinimie a sufletului, din ce în ce mai rare astăzi.

Vă așteptăm să o redescoperim împreună la Deschidere Târg de Crăciun!

Deschidere Târg de Crăciun – Piața Victoriei Timișoara

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută