Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Teatru

Azilul de moarte (Georges Contamin) @ Teatrul Bulandra

Azilul e moarte Teatrul Bulandra

Azilul de moarte (Georges Contamin) @ Teatrul Bulandra

Regizorul Alexandru Dabija revine la Bulandra cu provocatoarea comedie polițistă Azilul de moarte de Georges Contamin, montată în premieră națională.

Un spectacol plin de suspans, care amintește întrucâtva de piesa lui Gorki, doar că de data asta abandonații lumii nu acceptă să meargă blând spre „noapte“, ca-n poemul lui Dylan Thompson, ci se bucură zgomotos de viață. Până într-o zi când, în azilul plin de personaje efervescente și de povești fascinante, încep să se petreacă tot felul de lucruri necurate.

Dar chiar dacă moartea pare că pândește la fiecare pas sau… polonic de supă, rezidenții azilului, cu farmecul lor mucalit, cu umor, sarcasm și o incredibilă poftă de viață, profită de noua aventură să se implice într-un thriller palpitant, în care nimeni nu știe care va fi următoarea victimă. Iar apariția polițiștilor pare să încâlcească și mai mult lucrurile, într-un mod încântător pentru unii și înspăimântător pentru alții.

Azilul e moarte Teatrul Bulandra

Azilul de moarte este un policier deștept și plin de umor, dar și o comedie cu accente sociale – un spectacol despre prejudecăți, oameni aflați la limită, jocuri ale minții, dar mai ales despre cum nimic nu e niciodată ceea ce pare.

Dar este, mai ales, o meditație, amuzantă și profundă, despre ce înseamnă să trăiești, cu ironie, la marginea pericolului și despre care sunt adevăratele victime ale lumii în care trăim.

Azilul de moarte Teatrul Bulandra

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România ?

Sursa: Teatrul Bulandra

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută