Meniu Zile și Nopți
kfc cheese branding mobile
KFCExtraCheesyZingerBurger
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti
Aniversare

Ambasada’s 9th anniversary – Community Breakfast @ Ambasada

Ambasada's 9th anniversary

Ambasada’s 9th anniversary – Community Breakfast @ Ambasada

In 20 februarie AMBASADA împlinește 9 ani de existență.

Centrul Cultural independent, întreprindere socială, model de antrepenoriat cultural, cu baza unei organizații non-profit, AMBASADA a devenit de-a lungul timpului un loc de întâlnire a oamenilor faini (ONG-uri, freelanceri, artiști, muzicieni, oameni pasionați, companii), cu idei faine – pe care noi ne-am propus să-i ajutăm să mute munții din loc (dacă asta vor).

" "

Povestea a început cândva după cea de-a doua ediție de PLAI, adică în 2007, când ne-am dat seama că ne dorim să continuăm și să mărim impactul urmărit în cele trei zile de festival prin crearea unui spațiu care să încurajeze colaborarea între organizații, bresle, meserii, pasiuni, oameni – un spațiu care să acționeze ca locație-resursă pentru muncă, ședințe și evenimente, o atmosferă care să stârnească și să hrănească creativitatea și inițiativa, cu o doză mare de curaj și optimism, dar sustenibile cu realism și responsabilitate.

Abia în 2014 am prins curajul să acționăm concret în a transforma și acest proiect în realitate.

După aproape 5 ani în locația fostei fabrici de pălării, PALTIM, clădirea AMBASADA a însemnat foarte mult pentru conceptul inițial și pentru toate proiectele care s-au născut sub acoperișul ei. Aceasta a fost demolată în 2020, dar drumul AMBASADA a continuat în casă veche-nouă, fosta fabrică de vopsele, lumănări și săpunuri, AZUR, din zona Badea Cârțan.

Parte dintr-o nouă și ambițioasă inițiativă: Faber.community, clădirea Faber dar și energiile create în ea sunt dedicate comunității creative. Ne-am bucura să vă avem alături și să sărbătorim împreună (ca pe vremuri) 9 ani de AMBASADA, marti, 20 Februarie, pe Splaiul Peneș Curcanul 4-5.

Începem la 7:30, cu mic dejun, Jager, Bendis și da… avem și cafea dacă e musai.

Toată lumea este binevenită.

Vrei să fii la curent cu cele mai noi Evenimente, Filme și Festivaluri din România?

Share

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Twitter
Email
Caută