5 locuri nou deschise în București
Inclusiv în luna august avem multe de descoperit în oraș. Aceste localuri nou apărute în București vin cu o ofertă interesantă și pentru toate gusturile.
Așadar, iată unde poți să ieși în oraș când te-ai plictisit de tot ce știai până acum:
Kimu
Adresa: Clucerului 19
Tel.: 0730.890.830
Pentru cei pasionați de bucătăria asiatică și în special de sushi, acum există un nou loc în oraș pentru ei: Kimu.
Acesta a fost promovat chiar de ambasadorul Coreei de Sud în România, dar și de artiști K-Pop. De deschis, s-a deschis pe la începutul lui iunie, iar meniul arată minunat, însă și prețurile sunt pe măsură.
La Grande Bellezza
Adresa: Calea Victoriei 147
Tel.: 0775.147.147
Pe Calea Victoriei s-a deschis o nouă terasă, cu umbrele de plajă, așa cum găsești la malul mării în Italia.
Este locul ideal dacă vrei să bei un Negroni sau un alt cocktail pe bază de Campari. De asemenea, există și meniu de mâncare, tot de inspirație italiană, cum altcumva?
Berero
Adresa: Covaci 8
Tot recent am descoperit în Centrul Vechi barul specializat în bere artizanală românească Berero, extensia magazinului Bererostore.
Ai și cafea de specialitate de la clujenii de la Let’s Coffee, în cazul în care ajungi prea devreme.
Ierbar
Adresa: Romulus 23
Tel.: 0724.004.745
La începutul lunii iunie s-a deschis Ierbar, un restaurant care pornește din amintirea colectivă a ierbarului pe care fiecare îl aveam în casă în copilărie.
Proprietarii se mândresc și cu faptul că aici ingredientele naturale și ierburile aromatice se îmbină armonios pentru a oferi preparate savuroase. Locul arată foarte frumos și are și o terasă plăcută, deci e de trecut pe aici când vrei să încerci un loc nou, cool și bun pentru brunch.
Atelierul de cafea – Ateneu
Adresa: Benjamin Franklin 9
Tel.: 0728.162.220
Dacă ieși în oraș pe lângă Calea Victoriei, trebuie să treci pe la Atelierul de cafea – Ateneu.
Este o cafenea relativ nouă în peisajul bucureștean și unul dintre puținele locuri unde poți încerca un Galician Latte, o băutură delicioasă ce combină espresso-ul cu laptele condensat, frișcă și fulgi de ciocolată.
Text de GRUIA DRAGOMIR | Eat & Drink | HORECA