Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/07/2024
Eat & Drink Lifestyle

United for dignity – Live cooking și târg de strângere de fonduri pentru accesul la sănătate și educație în Africa

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii United for dignity – Live cooking și târg de strângere de fonduri pentru accesul la sănătate și educație în Africa Share United for dignity – Live cooking și târg de strângere de fonduri pentru accesul la sănătate și educație în Africa
United for dignity - Live cooking și târg de strângere de fonduri pentru accesul la sănătate și educație în Africa


United for dignity – Live cooking și târg de strângere de fonduri pentru accesul la sănătate și educație în Africa

Asociația Les Enfants Monique – les Fous de Cœur are plăcerea de a anunța un eveniment special de strângere de fonduri, United for Dignity, destinat susținerii sănătății materne și educației pentru comunitățile defavorizate din Africa. Evenimentul va avea loc pe 20 iulie 2024, la Kraft Market, Str Matei Millo nr. 8, București, de la ora 16.00. Intrarea este liberă.

United for dignity - Live cooking și târg de strângere de fonduri pentru accesul la sănătate și educație în Africa

În cadrul evenimentului, ne vom bucura de un live cooking cu preparate tradiționale africane, de un târg cu specific african (bijuterii, accesorii, unelte șamanice, haine cu motive africane, produse, ingrediente și condimente locale), împletituri de păr tradiționale, și multe alte surprize. Un procent din vânzări va fi donat către scopurile umanitare ale asociației. Assamblage Școala de Bijuterie Contemporană va susține de asemenea un atelier live de șlefuire de pietre semiprețioase. 

Facem apel către comunitatea africană din București și către toți cei care vor să susțină acest demers caritabil să ni se alăture pentru o zi de solidaritate și sărbătoare, pentru a susține și promova demnitatea maternă și dreptul la educație pentru tineri. În întreaga lume, milioane de femei însărcinate riscă să moară la naștere din cauza lipsei de acces la îngrijiri medicale. Situația este, probabil, cea mai serioasă pe continentul african, unde a și luat ființă asociația care organizează evenimentul de strângere de fonduri, ca o reacție la un eveniment tragic întâmplat în trecut în Camerun.

Asociația Les Enfants Monique – les Fous de Cœur: Condusă de convingerea că nu putem ignora această suferință, Asociația Les Enfants Monique – les Fous de Cœur a pornit într-o aventură umanitară unică pentru o societate mai bună. Asociația a construit o alianță formidabilă de generozitate, abilități și energie, reunind oameni de bună credință dedicați oferirii dreptului la sănătate și educație pentru fiecare ființă umană. Asociația este formată din 44 de membri rezidenți în 10 țări diferite și a contribuit până în prezent la:

United for dignity - Live cooking și târg de strângere de fonduri pentru accesul la sănătate și educație în Africa

– 115 bebeluși născuți în cele mai bune condiții;

– Acces la analize în perioada sarcinii pentru 131 de femei (din Camerun și Benin);

– 60 de copii înscriși la școală în fiecare an;

– 1 magazin solidar în Camerun.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută