Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/06/2024
Lifestyle

Drumeție ușoară, cu animale de companie, pe dealurile Rășinariului

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Drumeție ușoară, cu animale de companie, pe dealurile Rășinariului Share Drumeție ușoară, cu animale de companie, pe dealurile Rășinariului


Duminică, sibienii sunt invitați să descopere dealurile care înconjoară Rășinariul, într-o drumeție organizată de Programul Anii Drumeției. Este un traseu lejer, care poate fi parcurs alături de familie și prieteni, de la mic la mare și la care animalele de companie sunt binevenite. Cei 10 km ai traseului vor putea fi parcurși în aproximativ   6 ore.

„Avem plăcerea de a vă invita alături de noi, duminică, 16 iunie, să descoperim dealurilor care înconjoară satul Rășinari. Pornim din centrul Rășinariului, vom urca pe Fraga, continuăm pe Poteca lui Nea Achim, ne vom bucura de plaiurile oierilor și de cunoscuta Țară a colibelor. Coborarea o vom face pe Valea Caselor și ne vom bucura de razele soarelui și de culorile cu care acesta va îmbrăca plaiurile. Acest traseu se adresează celor care vor să se bucure de o plimbare lejeră în natură, alături de familie și prieteni, de la mic la mare, în plus este și pets friendly. Hai cu noi să ne bucurăm de peisaje frumoase de vară, întrepătrunse de coloristica vioaie care trezește pădurea la viață în lumina soarelui”, au transmis reprezentanții Anii Drumeției.

Întâlnirea celor care vor să descopere dealurile din împrejurimile Rășinariului va avea loc duminică, 16 iunie, la ora 9.00 în parcarea de la Zoo, în fața Restaurantului Jacob Grillhouse, de unde vor pleca cu mașinile personale în centrul Rășinariului, punctul de pornire în drumeție.

Echipamentul necesar drumeției trebuie să cuprindă: bocanci de munte/ încălțăminte cu talpa aderentă specifică sezonului; haine de ploaie/vânt, specifice sezonului; buff/căciulă; bluză și șosete de schimb; pelerină; lanternă frontală; sticla cu apă (1L); gustări (sandwich, batoane, fructe). Sunt recomandate bețele de trekking. Drumeția costă 70 lei/ persoană. Ghid în această excursie va fi Claudia Popelca – ghid de turism și voluntar aspirant Salvamont.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută