Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/05/2024
Evenimente Muzică Viața Orașului

Sunetele orașului | Patru concerte în care muzica și poezia se întâlnesc

Delia Mitrache De Delia Mitrache
Comentarii Sunetele orașului | Patru concerte în care muzica și poezia se întâlnesc Share Sunetele orașului | Patru concerte în care muzica și poezia se întâlnesc
Sunetele orasului muzica si poezia


Patru concerte în care muzica și poezia se întâlnesc

Într-o lume în care muzica se întrepătrunde adesea cu poezia, exprimând emoții profunde și nuanțate, anumite concerte reușesc să capteze esența acestei arte.

Bucureștiul va găzdui în curând patru astfel de evenimente muzicale, fiecare oferind o experiență unică, plină de pasiune și sensibilitate artistică.

Fiecare dintre aceste concerte promite o experiență emoțională profundă, un dialog între artist și ascultător desfășurat prin limbajul universal al muzicii.

PAULINA

Sunetele orasului muzica si poezia

Expirat Halele Carol

Paulina ne va introduce pe scena de la Expirat Halele Carol, pe 9 mai, într-o atmosferă intimă cu concertul său Back to the Roots.

Acest concert promite să fie o călătorie muzicală personală și profundă, caracterizată prin stilul care îmbină elemente de muzică gipsy tradițională și ritmuri moderne. Paulina este recunoscută pentru abordarea sa sinceră și directă în muzică, fiecare cântec fiind o poveste nostalgică și dramatică despre iubiri neîmplinite.

 

MARIZA

Sunetele orasului muzica si poezia
Credit foto Carlos Ramos

Sala Palatului

Pe 18 mai, Mariza, regina necontestată a muzicii Fado, va umple Sala Palatului cu melodiile sale pline de patos și melancolie.

Fado, un stil muzical portughez, este cunoscut pentru capacitatea sa de a evoca melancolia. Mariza, cu vocea sa inconfundabilă și prezența scenică magnetică, transformă fiecare interpretare într-un act de comunicare profundă cu publicul, explorând teme precum dragostea, dorul și identitatea, fiind adesea lăudată pentru modul în care a revitalizat acest gen.

 

JONATHAN ROY

Sunetele orasului muzica si poezia

Hard Rock Cafe

Jonathan Roy va performa la Hard Rock Cafe pe 28 mai, propunând un repertoriu plin de piese cu versuri care ne îndeamnă la introspecție.

Fost poet, Jonathan își infuzează muzica cu o sensibilitate lirică rar întâlnită. Stilul său muzical navighează între folk și soft rock, iar textele sale explorează complexitățile relațiilor interumane și căutarea unui sens în viața personală. La doar 13 ani, Jonathan începea să scrie poezie, iar ulterior a început să îmbine versurile sale cu muzica.

 

PUMA BLUE

Sunetele orasului muzica si poezia

Club Control

În încheiere, pe 31 mai, Puma Blue va apărea la Club Control, propunând publicului o abordare complet nouă a muzicii alternative.

Descriindu-se pe sine drept un poet, Puma Blue îmbină jazz-ul, blues-ul și soul-ul într-un amestec muzical captivant. Cunoscut pentru tonul vocal distinctiv și abordarea experimentală a muzicii, aduce o notă inovatoare în scena muzicală, folosindu-și talentul pentru a se exprima în moduri neconvenționale și adesea surprinzătoare

Recomandări de DELIA MITRACHE | MUZICĂ

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută