Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 01/04/2024
Lifestyle / Fashion

Alin GĂLĂȚESCU | APRILIE, între gale şi evenimente de fashion

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Alin GĂLĂȚESCU | APRILIE, între gale şi evenimente de fashion Share Alin GĂLĂȚESCU | APRILIE, între gale şi evenimente de fashion
fashion


În luna aprilie demarează evenimentele de fashion pe scară largă, fie unele serioase, fie simple şuşe făcute pentru amuzament de către persoane semi-pregătite, de la show-urile de copii – numeroase şi organizate, majoritatea, “pe  genunchi”, mai mult de dragul mamelor dornice de orice fel de reflector pus pe odraslele lor – până la festivaluri obscure, apărute de nicăieri şi stinse încă de a doua zi.

Pe de altă parte, se încearcă menţinerea parametrilor profesionali şi valorici al acestui tip de manifestări prin câteva evenimente de modă realmente autentice. Chiar de la începutul lunii, pe 2 aprilie, va avea loc în renumita sală “Le Diplomate” din Athénée Palace, devenit Intercontinental – gazdă a mai mult de un deceniu de SOIREES DE LA MODE -, a XXXIV-a ediţie al celui mai longeviv eveniment de fashion creativ din ţară, dedicat acum marelui designer Italian Giorgio ARMANI, la împlinirea a 90 de ani de viaţă şi 50 de creaţie.

O să fie, ca întotdeauna, un regal al modei româneşti de valoare.

Pe 19 Aprilie, impresionanta comunitate “CARDINALIA”, a femeilor de peste 35 de ani îndrăgostite de modă, va avea al doilea său mare show, în superbul Palat Ghica Tei, invitată de onoare fiind Romaniţa Iovan, în preambului sărbătoririi a 30 de ani de modă în luna iunie. O să fie o seară aparte în care se va dovedi, o dată în plus, importanţa pasiunii în viaţa noastră şi frumuseţea pe podium, independent de vârstă şi profesii adiacente.

Aceeaşi comunitate “CARDINALIA”, împreună tot cu Romaniţa Iovan, va prezenta, pe 24 aprilie, unul dintre momentele de fashion din cadrul celei mai impresionante Gale de premiere a primăverii, “Nu există NU se poate”, a fantasticei Andreea Marin, care se va desfăşura la Palatul Parlamentului, cu peste 1000 de invitaţi.

Tot acolo vom asista, în premieră pentru 2024, la un moment internaţional sustinut de impresionantul TERMINAL OF FASHION, cu Valentino / Dolce & Gabbana / Ermanno Scervino & Co, alături de un moment Antonia Nae, unul de bijuterie creativă şi unul de modă masculină de top. Gala marchează astfel fuziunea perfectă între o ceremonie fastuoasă de premiere ale unor personalităţi de frunte a României şi lumea modei de înalt nivel, care se petrece într-un cadru de excepţie. Aprilie se anunţă astfel o lună magnifică pentru Modă si LifeStyle, iar surprizele continuă să apară.

» Text de ALIN GĂLĂŢESCU | Fashion

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută