Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/02/2024
Eat & Drink Viața Orașului

4 locuri din Brașov unde găsești ciocolata perfectă pentru un dar în luna iubirii

Adina Chirvasă De Adina Chirvasă
Comentarii 4 locuri din Brașov unde găsești ciocolata perfectă pentru un dar în luna iubirii Share 4 locuri din Brașov unde găsești ciocolata perfectă pentru un dar în luna iubirii
ciocolata


4 locuri din Brașov unde găsești ciocolata perfectă pentru un dar în luna iubirii

Iubim ciocolata în toate formele sale, iar asta o face candidatul perfect la titlul de „cel mai căutat produs” în luna îndrăgostiților. Fie că e cu cremă de caramel sau cu alte umpluturi, ciocolata este cadoul perfect pentru cei care au motive de sărbătoare în această lună.

Ți-am pregătit o listă cu 4 locuri din Brașov în care poți găsi iubire și inspirație pentru acele momente când nu știi cu ce să-ți surprinzi partenera sau partenerul.

Luado Chocolate

Adresa: str. Poarta Șchei nr 2 | Telefon: 0737 390 000

luado.ro

4 locuri din Brașov unde găsești ciocolata perfectă pentru un dar în luna iubirii

Pralinele Luado sunt creația ciocolatierului specializat la Academia de Ciocolată Callebaut®, de unde cei de la Luado au împrumutat cu mândrie secretele domeniului În compoziția pralinelor pe care le veți savura sunt ingrediente de înaltă calitate, proaspete și… perisabile. Asta deoarece ei, cei de la Luado, sunt de părere că o ciocolată bună se consumă, nu stă pe rafturi. Găsiți praline cu infuzii de mentă și ghimbir,  gianduja, pastă praliné, marțipan sau ganache-uri aromatizate cu Cointreau, whiskey, champagne, vin riesling, Kahlua, Bailey’s, rom sau cognac.

Leonidas

Adresa: B-dul 15 Noiembrie Nr. 36  | Telefon: 0747 268 100

brasovciocolata.ro

ciocolata

Leonidas este ciocolateria care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi la ocazii speciale celor dragi. Povestea Leonidas începe cu ciocolata belgiană, dar nu se oprește aici. Sub umbrela de „delicatese”, este reunit un univers fascinant de gusturi, în care vei recunoaște aceeași rețetă a calității Leonidas: specialități dulci, dar și ciocolată belgiană sub formă de tablete, batoane sau produse pentru copii. Ideale și pe post de cadou, dar și când nu ai vrea să le împarți cu nimeni.

Livstory Craft Chocolate

Adresa: str. 13 Decembrie, nr. 127, bl.3, sp. com. 4  | Telefon: 0733 367 966

livstory.eu

ciocolata

Menirea Livstory este de a produce o ciocolată de excepție, cu o complexitate de arome autentice de cacao. La Livstory, Liviu și Mihaela aduc boabe de cacao nobilă, provenite din surse selectate din întreaga lume, pentru a crea delicioasa ciocolată bean to bar la Brașov. Livstory vine într-o varietate de arome, inclusiv ciocolată neagră, cu lapte sau ciocolată albă, toate fiind ambalate în mod elegant și atrăgător.

Chocolatist Or’A by Aura Tobescu

Adresa: str. Nicolae Bălcescu, nr. 62  | Telefon: 0770 101 787

chocolatist.ro

ciocolata

Situat în magazinul Star, la Chocolatist veți găsi ciocolată belgiană creată cu atenție pentru persoanele cu gusturi fine de către Aura Tobescu, o strănepoată a „omului de zahăr”, unul dintre cei mai apreciați cofetari ai începutului de secol XX. Ea a strâns laolaltă amintirile, caietele cu rețete stiute numai de bunici, precum și pasiunea pentru ciocolată și așa au apărut bazele proiectului Chocolatist. Au urmat apoi specializările din Belgia, de la Academia de ciocolată Barry Callebaut și tot din Belgia provin echipamentele și ingredientele principale ale ciocolatei cu care Aura creează o întreagă lume.

Citește mai multe articole din EAT & DRINK.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută