Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/12/2023
TV

În decembrie ai întâlnire cu Superman la Warner TV

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii În decembrie ai întâlnire cu Superman la Warner TV Share În decembrie ai întâlnire cu Superman la Warner TV
În decembrie ai întâlnire cu Superman la Warner TV


În decembrie ai întâlnire cu Superman la Warner TV

Superman vine la Warner TV în decembrie, sub genericul „Miercuri cu Supereroi”, după ce luna noiembrie a fost dedicată lui Batman.

Personajul american de benzi desenate Superman, creat în 1938, a apărut în mai multe producții media începând cu anii 1940 – radio, televiziune, filme și jocuri video.

Warner TV va difuza, începând cu 6 decembrie, în fiecare miercuri seară, de la ora 20:30, patru lungmetraje din franciza „Superman” cu Christopher Reeve protagonist. În cele patru filme, el joacă alături de Margot Kidder, în rolul Lois Lane, în timp ce Gene Hackman interpretează personajul negativ Lex Luthor în trei dintre ele. 

În producțiile care au generat mai mult de 630 de milioane de dolari la nivel mondial mai apar actorii Marlon Brando, Robert Vaughn și Richard Pryor, între alții.

În decembrie ai întâlnire cu Superman la Warner TV

„Superman” (1978), regizat de Richard Donner, cunoscut și pentru seria filmelor „Lethal Weapon”, spune povestea unui copil extraterestru orfan, Kal-El, de pe o planetă în colaps care este trimis pe Pământ. Aici este crescut de o familie de fermieri, care l-a botezat Clark Kent, și dezvoltă superputeri. Devenit adult, lucrează în redacția Daily Planet și ajunge primul cel mai mare supererou.

Lungmetrajul a primit trei nominalizări la Oscar, pentru sunet, montaj și muzică originală, iar Les Williams a primit un trofeu onorific pentru efecte vizuale.

„Superman II” (1980), regizat de Richard Lester, cunoscut pentru „A Hard Day’s Night”, împreună cu Richard Donner, va fi difuzat pe 13 decembrie. În această continuare, Superman este de acord să își sacrifice puterile pentru a începe o relație cu jurnalista Lois Lane, fără să știe însă că trei răufăcători kryptonieni pe care i-a eliberat din greșeală vor să cucerească Pământul.

„Superman III” (1983), regizat de Richard Lester, intră în programul Warner TV pe 20 decembrie. Superman îl confruntă pe omul de afaceri Ross Webster (jucat de Robert Vaughn), care îl folosește pe geniul informatician Gus Gorman (Richard Pryor) pentru a-și duce la bun sfârșit planurile de a prelua controlul economic global. Cei doi creează o mașinărie ce controlează întreaga lume, inclusiv vremea, și care îl împarte pe Superman în două: cel bun și cel rău.

În decembrie ai întâlnire cu Superman la Warner TV

„Superman IV: Lupta pentru pace” (1984), regizat de Sidney J. Furie, va putea fi urmărit pe 27 decembrie. În acest film, Omul de Oțel pornește o cruciadă pentru dezarmarea nucleară și întâlnește cea mai nouă creație a lui Lex Luthor, Omul Nuclear.

Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming.

Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wbd.com.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută