Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 07/11/2023
Lifestyle / Parfumul lunii

AWARDs | FORGIVE ME, by Carine Roitfeld

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii AWARDs | FORGIVE ME, by Carine Roitfeld Share AWARDs | FORGIVE ME, by Carine Roitfeld
FORGIVE ME


Parfumul lunii noiembrie: FORGIVE ME, by Carine Roitfeld, prin ELYSEE Perfumery

La aniversarea a 15 ani de existență a ELYSEE Parfumery, partenerii mei încă de la începutul creării acestui TOP al PARFUMURILOR, unic în România, am ales drept cel mai reprezentativ parfum al lunii noiembrie noua creație a icon-ului de fashion CARINE ROITFELD, „FORGIVE ME”!

E un parfum intens, cu accente misterioase și nocturne, ce relevă cealaltă femeie din fiecare, cea dezvăluită în momentele de intimitate și în reflexia în oglindă. Poate unic confident al acestor laturi speciale și profunde ale femeii moderne. Acea dorință spre evadare, pasiune incandescentă, dualitate intim-socială, atracție irezistibilă pentru bărbații din jur.

Toate revelate în noul univers olfactiv propus de Guru-ul Modei, Carine Roitfeld, intrată în lumea parfumeriei de top ca un uragan, cu o gamă complexă și numeroasă de arome, asemenea cuceririi prealabile a universului Fashion.

FORGIVE ME

E un parfum ce aspiră a deveni un clasic: ultra-feminin, magnetic, carismatic, enigmatic, pentru un spirit independent, voluptos, sălbatic, senzual și neconvențional.

Acesta este adresat cu precădere femeilor, negând cumva prin modernitatea lui ultra-florală tradițională piramida olfactivă. El pune pe picior de egalitate multitudinea de flori aflate în compoziția lui: gardenie / floare de portocal / tuberoze / ylang-ylang / paciuli / labdanum  cu accente soft-acide de piper roșu și mandarine, totul întărit cu note speciale de conturare a celor florale – Olibanum (rășina din Orientul Mijlociu) și Cashmeran (nota chimică de contrast).

FORGIVE ME

Citește mai multe articole din LIFESTYLE.

Text de Alin Gălățescu

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută