Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 30/10/2023
Viața Orașului / CityZen

by NICOLLE STĂNESE: ”Mai e la modă simplitatea?”

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii by NICOLLE STĂNESE: ”Mai e la modă simplitatea?” Share by NICOLLE STĂNESE: ”Mai e la modă simplitatea?”


E o dezordine gălăgioasă-n aer deja de mult timp și nu cred că e cineva care să n-o simtă. Trăim vremuri în care e atât de tare gălăgia pe Pământ încât greu se mai aude liniștea din Cer!

Și în perioade agitate îmi fuge mintea la patru cuvinte la care mi-a rămas inima acum mulți ani: “oamenii sunt încă frumoși!”…

Și mulți ne întrebăm dacă se mai poartă simplitatea. La oameni, la haine, la prietenii, la relația părinte-copil, la acțiuni, la caracter, comportament, la stil de viață…

Nu am răspunsul corect dar nici nu-mi pierd speranța că un DA cu majuscule cum simt eu nu stă încă în picioare! În pofida a tot ce aud și văd în jur, am un nod în gât și un gol în stomac de fiecare dată când aud cum generația tânără e pusă atât de ușor la zid!

Da, printre ei sunt și tineri care ajung să fie depresivi, să consume substanțe care le anulează din frumusețea vieții și le anihilează pofta de trăit. Văd și eu puștoaice care prea repede vor să se maturizeze prin make-up excesiv sau haine cerșetoare de atenție… însă, cred tare în generația noastră de părinți.

Cred tare în educația cu blândețe! Educația prin comunicare, prietenie, înțelegere și limite peste care nu se trece. De aici ies oameni frumoși și rămân așa, indiferent de vreme sau de vremuri!

Generația tânără e fabuloasă, în realitate! Sunt doar tineri care uneori au nevoie să vadă că simplitatea e la modă, să înțeleagă că nu e totul despre trend, brand, cantitate, aspect fizic sau despre cum să aleagă mai repede calea care pare mai simplă.

Să fie ascultați nu doar auziți, să fie crescuți în iubire, să fie sprijiniți să aibă decență-n acțiuni și siguranță-n dorințe! Să înțeleagă că totul e o alegere! Alegem cum să trăim, cât de egoiști sau empatici să fim, cât să ne complicăm sau ușurăm viața!

Da, știu, parcă s-a scurtat timpul și ne cam încurcă treaba asta la viața de adult responsabil dar a rămas gratis să trăim, nu doar să fim! Să nu rămânem de neclinitit atunci când putem da o mână de ajutor, să ne ridicăm privirea din pământ, îndreptăm spatele și privirea spre cer!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută