Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 10/10/2023
Eat & Drink Viața Orașului / Horeca

HORECA | 5 locuri nou deschise în București

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii HORECA | 5 locuri nou deschise în București Share HORECA | 5 locuri nou deschise în București
Bucuresti-5-locuri-nou-deschise


5 locuri nou deschise București

Bucureștiul se reinventează constant, iar în oferta de going out apar mereu destinații surprinzătoare.

În cele ce urmează îți vom prezenta cinci dintre cele mai proaspete apariții în materie de ieșit în oraș, de la cafenele la restaurante și baruri, dar și un street food unic în oraș.

Ground Zero – Beer Taproom

Bucuresti-5-locuri-nou-deschise_Ground-Zero-Beer

Adresa: str. Toma Caragiu, nr. 3
Tel.: 0742.642.749

" "

Ground Zero este una dintre primele beri artizanale din București, foarte apreciată și care a avut până de curând un taproom în Pipera, care se chema Hangar by Ground Zero. Acum, băieții și-au adus berea artizanală mai aproape de publicul țintă, chiar în buricul târgului și cu siguranță va deveni un loc foarte popular în scurt timp.

THOCAfé

Bucuresti-5-locuri-nou-deschise_THOCafe

Adresa: str. Lascăr Catargiu, nr. 27
Tel.: 0758.874.487

THOCAfé este o cafenea de specialitate cu vedere la bulevard, inaugurată recent și care se află chiar lângă frumoasa clădire a Observatorului Astronomic.

În afară de cafea, aici mai găsești și produse de patiserie care să meargă cu ce ai în ceașcă, dar și prosecco, în cazul în care vrei să începi dimineața mai elegant și cu #tipsy.

Bistro Romulus

Bucuresti-5-locuri-nou-deschise_Bistro-Romulus

Adresa: str. Romulus, nr. 23
Tel.: 0756.158.888

Bistro Romulus a apărut recent într-o casă veche din Cartierul Evreiesc, iar meniul se recomandă ca fiind „românesc cu quelque chose”, adică un mix între bucătăria românească și cea franțuzească. O să găsești aici preparate pe care nu o se le mai întâlnești prin alte locuri.

Sfrigola București

Bucuresti-5-locuri-nou-deschise_Sfrigola-Bucuresti

Adresa: str. Popa Nan, nr. 105

Dacă vrei să încerci un soi de street food italienesc mai puțin întâlnit la noi, o poți face la Sfrigola. Acesta e un mic local care și-a făcut curaj și a mizat pe: arancini, o specialitate siciliană. Aceste „chiftele de orez” sunt nu doar sățioase, dar și foarte gustoase.

Boiler Muse

Bucuresti-5-locuri-nou-deschise_Bolier-Muse

Adresa: str. Menuetului, nr. 2
Tel.: 0722.149.760

Boiler, una dintre cele mai îndrăgite și de succes cafenele de specialitate din oraș, a mai deschis o locație. Este vorba despre Boiler Muse, în zona de nord a orașului, la parterul noii clădiri boutique office MUSE, care delimitează o zonă protejată, la două minute de Muzeul de Artă Populară București și Gara Regală. Va exista aici și o zonă de bistro, cu preparate delicioase.

Text de Gruia Dragomir | București | Recomandări

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută