Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/09/2023
Eat & Drink Lifestyle

Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România Share Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România
Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România


Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

Se apropie cu pași rapizi cea de-a doua ediție a Bucharest Food Expo, mai mare expoziție dedicată sectorului de alimente și băuturi din Romania. Evenimentul va avea loc în perioada 28 septembrie – 1 octombrie 2023, la impresionanta Hala Laminor din București. Cu peste 70.000 de metri pătrați de spațiu și 1500 de locuri de parcare, Hala Laminor este locația perfectă pentru a găzdui un eveniment de referință, cum este Bucharest Food Expo în România.

Ediția Bucharest Food Expo 2023 aduce împreună cele mai bune produse locale și internaționale, demonstrații culinare live și o serie de evenimente speciale pentru iubitorii de gastronomie din toată țara. În cele 4 zile de expoziție, participanții vor avea parte de câteva momente  de neratat. 

Noutatea din acest an este reprezentată de numărul mare de expozanți internaționali, pe care Bucharest Food Expo a reușit să îi aducă, aceasta fiind o confirmare a faptului că este un concept cu un potențial fantastic. 

Conferința “ROMANIA, de la furcă, la furculiță!”: Un eveniment dedicat dezbaterii și explorării tendințelor și provocărilor din industria alimentară din România. 

Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

Printre speakerii invitați se numără: Marcel Ciolacu, Prim-Ministrul României, Florin Ionuț Barbu, Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, București, Ioan OLELEU, Vicepreşedinte ANSVSA, Sorin MINEA, Preşedinte Romalimenta, Radu TIMIŞ, Preşedinte Asociaţia Română a Cărnii, Dragoş FRUMOSU, Preşedinte Sindalimenta, Aurel POPESCU, Preşedinte Rompan, George BĂDESCU, Director Executiv AMRCR Ioan LADOȘI, Preşedinte Asociaţia Producătorilor de Carne de Porc din România, Stefan OPREA, Presedinte Escoffier Romania.

Această conferință va oferi o perspectivă valoroasă asupra viitorului industriei alimentare din România și a modului în care aceasta poate contribui la dezvoltarea economică și sustenabilitatea țării, iar participanții vor avea ocazia să afle mai multe despre evoluția sectorului și să discute despre inovații și noutăți.

Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

Conferința “HORECA TOP TRENDS & INNOVATION”: O oportunitate pentru profesioniștii din industria HORECA de a descoperi cele mai recente tendințe și inovații care pot transforma experiența gastronomică pentru clienți.

Campionatul Internațional de Pizza: Cei mai talentați pizzari din România și din străinătate se vor întrece pentru a crea cele mai delicioase pizza. Un spectacol gustativ pentru toți iubitorii de pizza!

Competiția TOP CHEF MACELAR:  prima competiție din Romania care își propune să selecteze cei mai buni maestri măcelari, aducand față în față echipe de profesioniști care reprezintă cu mândrie breasla măcelarilor.

Piața de Mici: În cadrul Bucharest Food Expo, veți găsi Piața de Mici, o zonă dedicată preparatului autentic românesc. Vizitatorii vor avea ocazie să guste mici după rețete din toată țara, și alte bunătăți cum ar fi cârnați de mangaliță, pastramă de oaie și cârnați din carne de angus, toate pregătite cu pasiune pentru autenticitatea gustului românesc.

Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

Nu ratați această ocazie unică de a vă bucura de experiențe culinare autentice și de a descoperi cele mai bune produse alimentare locale și internaționale.

„Invităm toți specialiștii din zona de industrie alimentară, distribuție, retail sau HoReCa, să descopere cele mai recente inovații și tendințe din piață, la o noua editie a expozitiei Bucharest Food Expo, ce va avea loc in toamna acestui an. Ne bucurăm să anunțăm desfasurarea evenimentului într-o locație modernă, cu o suprafață generoasă, de 70.000 de metri pătrați.

Hala Laminor este cea mai mare investiție realizată într-un centru expozițional, de Primăria Sectorului 3 a Capitalei. Demarăm astfel un parteneriat de lungă durată cu autoritățile locale, cu scopul de a dezvolta cea mai mare expoziție dedicata industriei alimentare din Sud-Estul Europei”, a declarat Eugen Capra, CEO Bucharest Food Expo & CARNEXPO.

Programul Bucharest Food Expo 2023 include și sesiuni de business matchmaking – oportunitatea participanților de a stabili conexiuni de afaceri între specialiști, expozanți și invitați din țară și străinătate, dar și prezentări de inovații și noutăți: prezentarea de echipamente și utilaje pentru dezvoltarea sectorului alimentar.

Bucharest Food Expo 2023: Punctul de întâlnire al Industriei Alimentare din România

Bucharest Food Expo este cea mai mare expoziție dedicată sectorului de alimente și băuturi din România, aducând împreună producători locali și internaționali, bucătari talentați și experți în domeniul culinar pentru a promova diversitatea gastronomică și calitatea produselor alimentare din România.

Pentru a afla mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial Bucharest Food Expo 2023: www.bucharestfoodexpo.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută