Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/09/2023
Eat & Drink

6 locuri din țară cu cei mai buni noodles

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 locuri din țară cu cei mai buni noodles Share 6 locuri din țară cu cei mai buni noodles
noodles


De la străzi aglomerate din marile orașe la colțuri liniștite din orașe mai mici, te invităm să explorezi împreună cu noi câteva dintre restaurantele asiatice din țară unde te poți bucura de cele mai delicioase porții de noodles.

6 locuri din țară cu cei mai buni noodles

București

ISAN Thai Kitchen

 • Căpitan Gheorghe Demetriade 6-10
 • 0756.044.368

ISAN este un food truck cu mâncare thailandeză ca la mama ei acasă. Asta pentru că aici gătesc doar bucătari thailandezi. Deocamdată, îi găsești într-un loc foarte relaxant și prietenos, la Mercato Kultur, spațiul perfect pentru a sta cu prietenii la un pad thai excelent și o bere artizanală bună.

6 locuri din țară cu cei mai buni noodles

Brașov

Old Shanghai Restaurant

 • Mureșenilor 11-13
 • 0755.331.188

Aflat chiar pe Mureșenilor, Old Shanghai este un restaurant chinezesc unde gătește Yan Haijiao, un bucătar cu peste 15 ani de experiență și care vine direct din Shanghai. Astfel că poți fi sigur că porțiile de noodles de aici sunt printre cele mai bune din oferta pe care o are Brașovul.

6 locuri din țară cu cei mai buni noodles

Cluj

Nobori

 • Plopilor 62
 • 0749.066.193

Nobori este un restaurant renumit în Cluj mai mult pentru sushi, dar aici există în meniu și noodles pe care poți să-i încerci și care cu siguranță te vor surprinde. Este vorba despre preparatul japonez Yaki Udon, cu noodles udon groși și foarte gustoși.

6 locuri din țară cu cei mai buni noodles

Timișoara

Little Hanoi

 • Mărășești 9
 • 0799.525.299

Când ești în Timișoara și ți se face poftă de o porție bună de noodles, poți merge cu încredere la Little Hanoi, iar recomandarea noastră din meniu este Pad Thai Ga – o porție de paste de orez cu pui în stil thailandez.

6 locuri din țară cu cei mai buni noodles

Iași

Chin Chin

 • Sfântul Andrei 37
 • 0728.032.244

Chin Chin este un restaurant cu specific asiatic care s-a deschis de curând în Iași și care face parte dintr-un lanț internațional, cu peste 20 de locații. Mai exact, e vorba despre un concept special, ce reunește tradiții din China, Japonia, Vietnam și Singapore, iar treaba asta se vede atât în bucătărie, cât și în design-ul interior.

6 locuri din țară cu cei mai buni noodles

Constanța

Asiatico Express

 • Bulevardul Tomis 108
 • 0775.566.787

Asiatico Express e una dintre cele mai bune opțiuni din oraș atunci când ți se face poftă nu doar de noodles, dar și de un ramen bun sau niște bao-buns. Localul este mic, dar este cool și merită neapărat să treci pe aici când vrei să încerci un fel de mâncare din bucătăria asiatică.

» Text de GRUIA DRAGOMIR

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută