Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 02/09/2023
TV Lifestyle / Sport

Premieră la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat: competiții sportive de rugby și padel

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Premieră la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat: competiții sportive de rugby și padel Share Premieră la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat: competiții sportive de rugby și padel
Premieră la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat: competiții sportive de rugby și padel


Premieră la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat: competiții sportive de rugby și padel

În această toamnă, pasionații sporturilor de contact și ale celor cu rachete sunt invitați la Focus Sat TV și în Aplicația Focus Sat să urmărească o serie de competiții sportive noi.

Pe lângă seriale și filme europene, Focus Sat TV și Aplicația Focus Sat oferă în premieră iubitorilor de sport competiții de rugby, un sport cu tradiție și apreciat în România, și padel, un sport care a cucerit lumea într-un timp record și care devine din ce în ce mai popular și la noi în țară. Noul conținut sportiv este difuzat live la Focus Sat TV în zilele de weekend și este disponibil în reluare timp de 7 zile în Aplicația Focus Sat, astfel încât utilizatorii să aibă acces la ele oricând doresc pe orice dispozitiv smart.

Competițiile sportive disponibile acum și exclusiv în portofoliul Focus Sat sunt:

TOP 14 –  Competiția profesionistă TOP 14 a fost creată în 1892 și este operată de Liga Națională Franceză de Rugby (începând din 1998). Aceasta este una dintre cele trei mari ligi de rugby din Europa și este alcătuită – așa cum îi spune și numele – din cele mai puternice 14 cluburi din Franța, care concurează pentru un loc în Cupa Campionilor Europeni la Rugby.

Competiția se desfășoară în perioada august – iunie anul următor,în două etape: faza calificărilor (la care participă toate cluburile) și faza finală (prin eliminare directă, pentru primele șase echipe). Finala va avea loc pe Stade de France din Paris, iar câștigătorul va primi trofeul „Scutul lui Brennus”.

Ultimele două clasate din faza calificărilor retrogradează în cel de-al doilea eșalon valoric, Pro D2, în timp ce primele două cluburi din Pro D2 promovează în TOP 14. Echipele care termină pe primele opt locuri ale TOP 14 reprezintă Franța în Cupa Campionilor Europeni la Rugby. Începând din august cele mai importante meciuri din TOP 14 sunt transmise live la Focus Sat TV, iar în Focus Sat App pot fi urmărite live și în reluare. Octavian Pescaru, fost sportiv de performanță, jurnalist, comentator sportiv, producător cu o experiență de peste 30 de ani, asigură comentariile live pentru acestea.

World Padel Tour și Premier Padel –  Padelul este un sport cu rachetă care combină elemente din tenis, squash și badminton. Inventat în 1969 de omul de afaceri mexican Enrique Corcuer, acesta este practicat astăzi de peste 8 milioane de jucători din întreaga lume, mai ales în țările hispanice. World Padel Tour (WPT) este cel mai mare și cel mai urmărit circuit profesionist de padel din lume.

Ediția din acest an este una aniversară, care marchează 10 ani de când Padel Pro Tour a devenit World Padel Tour. De-a lungul întregului an 2023, WPT include un total 27 de turnee, în 14 țări diferite, din Abu Dhabi și Viena, până în Amsterdam și Barcelona. Pentru sezonul din 2023, WPT a simplificat structura competițională: un singur turneu include calificările și runda principală. La sfârșitul acestei veri, în Finlanda vor sosi peste 250 dintre cei mai buni jucători de padel din lume.

Premier Padel (PP) este turneul profesionist care se desfășoară numai în Qatar, Italia, Franța, Argentina și Mexic. Ambele circuite sunt recunoscute de către Federația Internațională de Padel. Începând din septembrie cele mai importante confruntări vor putea fi urmărite live la Focus Sat TV, live și în reluare în Focus Sat App.

Printre pionierii promotori ai acestui sport aflat la început de drum în România se numără și Cristian Frisk. Jurnalist și comentator cu o experiență în domeniu de 15 ani, Cristian va asigura comentariile pentru transmisiunile live de padel de la Focus Sat TV.

Premieră la Focus Sat TV și în aplicația Focus Sat: competiții sportive de rugby și padel

Programul noilor competiții sportive transmise în direct la Focus Sat TV și în Aplicația Focus Sat este următorul:

– sâmbătă (2 septembrie), de la ora 16:00 – Rugby TOP 14: Oyonnax vs Toulouse;

– sâmbătă (2 septembrie), de la ora 22:05 – Rugby TOP 14: Clermont vs La Rochelle;

– duminică (3 septembrie), de la ora 14:00 – World Padel Tour Finland Open 100: Finala Feminină și Masculină;

– duminică (3 septembrie), de la ora 22:05 – Rugby TOP 14: Bordeaux vs Toulon.

Mai multe informații despre Focus Sat:

Web: www.focussat.ro

Facebook: www.facebook.com/FocusSatRomania

Instagram: www.instagram.com/focussat.ro

Despre Focus Sat

Focus Sat, primul furnizor de servicii de televiziune digitală prin satelit din România, a intrat cu dreptul în casele românilor în 2004, cu misiunea de a le aduce bucurie și divertisment de calitate. Televiziunea digitală prin satelit Focus Sat reprezintă soluţia pentru un stil de viaţă modern, care răspunde cât se poate de bine nevoii actuale de diversitate și pune accent pe libertatea de alegere, calitatea şi fiabilitatea de înaltă clasă a tehnologiei pe care o promovează.

Cu o atenție deosebită acordată unei experiențe de vizionare complete, Focus Sat și-a diversificat soluțiile de livrare de conținut cu o aplicație OTT de ultimă generație – Focus Sat App – care poate fi accesată de pe orice dispozitiv smart fix sau mobil, cu funcții interactive ce permit repornirea și reluarea programelor TV preferate sau acces la servicii video on demand premium.

Focus Sat este o marcă înregistrată care aparține Canal+ Luxembourg S.à r.l. – unul dintre cei mai mari operatori Pay TV din Europa, din care mai fac parte următoarele branduri: Canal Digitaal și Online.nl în Olanda, TV Vlaanderen și TeleSat în Belgia, M7 în Germania, HD Austria în Austria, și Slovacia, Direct One în Ungaria, Skylink și FreeSAT în Republica Cehă.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută