Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/08/2023
Viața Orașului / CityZen

”Back to s/poken word – atelier de poezie colaborativă” de Sandy Stancu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”Back to s/poken word – atelier de poezie colaborativă” de Sandy Stancu Share ”Back to s/poken word – atelier de poezie colaborativă” de Sandy Stancu


Vara se pregătește să ne spună “pe data viitoare”, în timp ce toamna ne scoate în cale  câte o frunză arămie, semn că a sosit clipa să ne așezăm ideile și să tragem concluziile. E momentul perfect să ne lăsăm gândurile să curgă pe hârtie, într-un flow firesc, curioși să vedem unde ne duc. Ce ne povestesc.

După o vară fierbinte și agitată, cu aventuri și drame, avem combustibilul perfect pentru spoken word – așa că vă invităm să participați la Atelierul de poezie colaborativă pe care îl organizăm cu Corpul Poetic, la Music Hub. Vom explora idei, vom jongla cu cuvinte și vom scrie.

Dacă prima întrebare care vă apare în minte în timp ce citiți este “ce înseamnă spoken word?” e perfect, înseamnă că trebuie să participați la atelier. Iar dacă știți deja ce e, e și mai bine. Pentru că dincolo de definiții, încadrări în mișcări și curente literare, spoken word-ul este despre emoții și imagini, despre a fi și a te regăsi. Este o artă performativă, în care este vorba în egală măsură despre a scrie și a-ți livra poezia sub forma unui performance complet.

E ceva ce merită trăit, iar Atelierul de poezie colaborativă e primul pas spre a arăta lumii ce simți.

Așa că, strânge curaj și hai să scriem împreună! Te așteptăm la Music Hub joi, 14 septembrie, la ora 18:00.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.