Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/08/2023
Viața Orașului

Adi Cosma și Chen Ying Ying au făcut nunta anului la Sibiu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii Adi Cosma și Chen Ying Ying au făcut nunta anului la Sibiu Share Adi Cosma și Chen Ying Ying au făcut nunta anului la Sibiu


În urma cu 17 ani, Adi Cosma și-a început cariera de model în Sibiu și după câteva incursiuni de succes pe cele mai mari scene ale modei din Milano, a explorat noi orizonturi și a ajuns în marile proiecte asiatice ale brandurilor europene sau a celor locale. Cariera sa a evoluat de la model pentru Burberry în Milano, pentru Longines în Beijing și pentru Giorgio Armani în Shanghai, a fost cooptat în ample producții cinematografice chinezești, moment în care a îmbrățișat cariera de actor. Ying Ying, denumită de către fanii ei prințesa tiktokului chinezesc, este născută în Zhengzhou, provincia Henan, și ulterior stabilită în modernul oraș Hangzhou, destinația preferată a celebrităților și a marilor companii de media, unde, un proiect a facilitat întâlnirea cu Adi, venit din Shanghai. Cei doi s-au cunoscut profesional și treptat colaborarea de succes, care a dublat numărul comunității din social media până la aproape 5 milioane de fani și peste 2 miliarde de vizualizări, s-a transformat într-o relație personală de cuplu. Ying Ying este deținătoarea unui patent pentru produse de lenjerie intimă minune care reconfigurează conturul corpului și redă încrederea femeilor din China.

De anul trecut cei doi formează un cuplu extrem de apreciat de fanii chinezi, iar din acest an, odată cu prezența în tiktokul european, numărul fanilor a crescut vertiginos. Au călătorit împreună în întreaga lume și pentru că Adi a adus-o pe Ying la Sibiu, aceasta s-a îndrăgostit de oraș și de împrejurimi, lucru care a dus la decizia celor doi de a-și uni destinele și aici.

 

Adi Cosma și Chen Ying Ying au făcut nunta anului la Sibiu

 

“Sibiu este acasă pentru mine, iar “acasă” este acolo unde se află mereu familia și inima. Ying este acum parte din familia mea și atunci încercăm să “extindem” conceptul de casă alături de locurile și oamenii dragi amândurora. Urmează să ne împărțim între China și Europa destul de frecvent pentru că demarăm câteva proiecte ample pe care le-am promis fanilor în Milano, Seoul, Istanbul, Shanghai, Beijing, Hanoi și încercăm să adăugăm acestor proiecte o amprentă particulară, a noastră, de cuplu, bucurându-ne totodată de experiențe și de interacțiuni cu oamenii alături de care am crescut în țările noastre, dar și de cei pe care îi vom întâlni în celelalte țări unde vom călători”, a spus Adi despre oraș și despre planurile de viitor.

Nunta celor doi a fost de departe unul dintre cele mai speciale evenimente ale anului, pentru că a fost nu doar o petrecere în sine, ci un adevărat ansamblu de ritualuri. Cei doi și-au dorit să combine ceremonii din cele două culturi pe care le reprezintă și astfel au început derularea evenimentului cu o ceremonie religioasă, clasică, cu Ying îmbrăcată în rochie albă de mireasă. Următoarea ceremonie a fost cea chinezească, în care mireasa a purtat un costum tradițional chinezesc, lucrat manual integral, ce cântărește peste 30 kg și pe care l-a purtat cu demnitate și mândrie pășind spre Adi, vădit emoționat. A treia ceremonie a fost una tradițional românească, organizată în colaborare cu păstrători de tradiție din Țara Făgărașului, și a implicat gătitul miresei, strigături și cântece specifice ritualului.

Evenimentul s-a încheiat cu focuri de artificii, însă petrecerea a continuat până târziu în noapte la Domeniul Orlandea din Sibiel.

 

Adi Cosma și Chen Ying Ying au făcut nunta anului la Sibiu

 

“A fost una dintre cele mai frumoase zile din viața mea și mă bucur că toți cei prezenți m-au primit atât de călduros. Sunt parte din familia Cosma însă mă simt parte din comunitatea sibiană acum, pentru că am reușit în cele două vizite să explorez frumusețea locurilor și ospitalitatea oamenilor.” A mărturisit Ying, în timp ce Adi a ținut să-i mulțumească în mod special lui Mitichi și întregii sale echipe care a reușit să implementeze impecabil o uriașă producție de eveniment și media, în timp record: “Cu Mitichi am început cariera și îi mulțumesc că, iată, este alături de mine în momente importante din viața mea și în continuare reușește să facă posibile vise, precum cel de acum.”

Întrebați de planurile imediate și luna de miere, cei doi au spus că urmează o perioadă aglomerată, în care viața personală se împletește cu cea profesională și că vor călători foarte mult pentru dezvoltarea proiectelor în Vietnam, Indonesia și Thailanda, dar se vor bucura și de momentele plăcute oferite de viața în doi și vor reveni cu siguranță în Europa până la finalul anului.

Galerie imagini

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută