Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/06/2023
Eat & Drink / Drink

TOP | 6 locuri unde te poți răcori cu un bubble tea

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii TOP | 6 locuri unde te poți răcori cu un bubble tea Share TOP | 6 locuri unde te poți răcori cu un bubble tea
bubble tea


6 Locuri Unde Te Poți Răcori cu un Bubble Tea – Descoperă Cele Mai Populare Destinații

În ultimii ani, „ceaiul cu perle”, a.k.a. bubble tea, a devenit o băutură foarte populară, nu doar în rândul adolescenților din România.

Cu toate acestea, nu e o băutură care a fost inventată recent, ci care abia acum se bucură de o mare popularitate datorită numeroaselor producții coreene și a muzicii K-Pop, care câștigă din ce în ce mai mulți adepți.

București

Chaya Boba Tea

bubble tea bucuresti

Adresa: Tache Ionescu 8B
Tel.: 0752 122 322

Chaya Boba Tea e unul dintre locurile care a știut cum să ajungă la publicul tânăr, fiind prezent și foarte activ pe Instagram și TikTok. Toate băuturile costă 22 de lei, iar succesul pe care l-a cunoscut a făcut să se extindă cu încă o locație, pe strada Academiei nr. 17 (peste drum de Universitatea de Arhitectură).

Brașov

Zebra Cat

bubble tea
bubble tea brasov

Adresa: Paul Richter 4
Tel.: 0726 866 431

Simpaticul brand Zebra Cat a ajuns și în Brașov, chiar în centru, la doi pași de Piața Sfatului. De aici pleacă toți adolescenții pe care-i vezi pe străduțe cu pahare colorate cu ceai cu perle.

Cluj

Bobalicious Bubble Tea

Bobalicious Bubble Tea cluj

Adresa: Emil Isac 22
Tel.: 0747.691.363

Dacă ești în Cluj și ți se face poftă de un bubble tea, atunci trebuie neapărat să treci pe la Bobalicious. Găsești aici tot felul de băuturi cu perle de tapioca și pregătite cu fructe proaspete. Două dintre sortimentele pe care recomandăm să le încerci sunt: Fanta Dream și Raspberry Blush.

Timișoara

Jay Bubble Tea

Jay Bubble Tea timisoara

Adresa: Piața Consiliul Europei 2 (Iulius Mall)
Tel.: 0372 917 260

Jay Bubble Tea e o franciză pe care o găsești prin mai multe orașe. În Timișoara te poți răcori cu un bubble tea de la ei, dacă dai o fugă până la Iulius Mall, unde au două puncte în care funcționează.

Iași

Tealicious Bubble Tea

Tealicious Bubble Tea iasi

Adresa: Ștefan cel Mare și Sfânt 4
Tel.: 0767 677 831

Tealicious e un loc în care poți să combini jocurile de societate cu un bubble tea. Proprietarii spun că jocurile de strategie clasice, dar și cele mai amuzante și populare se simt altfel cu un Roselyn, Bejeweled sau Midnight Rain. Nu-i crede pe cuvânt! Treci pe la ei și convinge-te!

Constanța

Julie’s Bubble Tea

Julie’s Bubble Tea

Adresa: Bulevardul Tomis 98
Tel.: 0737 882 721

Aflat chiar pe Bulevardul Tomis, Julie’s Bubble Tea este locul perfect dacă ți se face poftă de un bubble tea în drum spre Plaja Neversea sau atunci când iei orașul la pas, pentru a-i descoperi obiectivele turistice.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută