Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/06/2023
Eat & Drink

TOP 6 locuri de unde-ți poți lua un sandvici bun

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii TOP 6 locuri de unde-ți poți  lua un sandvici bun Share TOP 6 locuri de unde-ți poți  lua un sandvici bun
Sandvis-bun-Frescoloco Panini Bar Bucuresti


TOP 6 locuri de unde-ți poți lua un sandvici bun România

Dacă e vară, înseamnă că ne mișcăm mai mult, că suntem tot timpul între evenimente și că, în general, suntem mai predispuși să luăm totul to go.

Așadar, iată câteva locuri din țară (București, Brașov, Cluj, Iași, Constanța, Timișoara) de unde poți să-ți iei un sandvici deosebit:

Frescoloco Panini BarBucurești

Sandvici-bun-Frescoloco Panini Bar Bucuresti

Adresa: Lipscani 3
Tel.: 0748.890.036

Frescoloco e un panini bar deschis recent, pentru a completa peisajul frumos compus din Pâine și vin, Energiea, Origo, toate pe aceeași sută de metri. Focaccia și schiacciata pe care le folosesc aici sunt procurate de la Casa del Pan și Grano. În afară de sandviciuri bune, au și o colecție de vinuri, prosecco, dar și cocktailuri.

Antreu – Brașov

Sandvici-bun-Antreu Brasov

Adresa: Apollonia Hirscher 14
Telefon: 0723.235.431

Tot de curând, Brașovul a câștigat un nou loc deosebit: Antreu – o focaccerie care are zilnic în meniu sandviciuri delicioase, cu ingrediente italienești. Sandviciurile de aici sunt atât de mari, încât cu siguranță vei avea nevoie de ajutor sau vei păstra și pentru mai târziu.

CimbruCluj

Sandvici-bun-Cluj Cimbru

Adresa: Decebal 37
Telefon: 0732.043.710

La Cimbru Restaurant, imaginația și măiestria în bucătărie sunt la ele acasă. Aici se face ceea ce se numește Author Cuisine, adică se gătește în funcție de inspirație și săptămânal, în meniu mai apar și alte nebunii. Dar unul dintre preparatele care nu lipsesc niciodată este „burgerul”, care e, de fapt, un Angus Steak Sandwich.

Meat Busters – Timișoara

 

Sandvici-bun-Timișoara-Meat-Busters

Adresa: Gheorghe Lazăr 1

Meat Busters sunt prezenți la mai toate festivalurile de street food din țară. Au început și s-au impus pe piața food truck-urilor cu o camionetă-restaurant, dar cu timpul, au deschis și un gastropub în Timișoara, iar acesta a devenit locul unde trebuie neapărat să mergi atunci când ți se face poftă de un burger bun sau de un porchetta sandwich.

Cuib – Iași

Sandvici-bun-Iași Cuib-05

Adresa: Gavriil Musicescu 14
Telefon: 0743.604.229

Este și restaurant cu bunătăți slow-food, raw-vegan, unde aproximativ 90% dintre ingrediente provin din România, dar este și printre cele mai frumoase grădini de vară din Iași. Aici vei găsi și sandviciuri sau burgeri vegani.

RumenConstanța

Sandvici-bun-Constanța-RUMEN

Adresa: Unirii 96
Telefon: 0741.618.828

Dacă ești în Constanța și cauți un loc cu mic dejun bun, e bine să-ți îndrepți pașii spre strada Unirii, la numărul 96. Aici vei găsi RUMEN, un bar cu un design hip, decorat cu plante și care-ți promite o experiență culinară deosebită. Au în meniu câteva sandviciuri pe care le poți lua și pentru o masă pe plajă.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.