Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 23/05/2023
Eat & Drink

Iată cum îți poți face reputație cu boluri pentru ciorbă și ciorbe de nota 10!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Iată cum îți poți face reputație cu boluri pentru ciorbă și ciorbe de nota 10! Share Iată cum îți poți face reputație cu boluri pentru ciorbă și ciorbe de nota 10!
boluri pentru ciorbă


Iată cum îți poți face reputație cu boluri pentru ciorbă și ciorbe de nota 10!

Orice restaurant are în plan, ca parte din strategia de promovare, rețete unice. Sau cel puțin acel ceva, un ingredient secret care să schimbe gustul. Nu inventează nimeni roata, însă vine cu îmbunătățiri. Ce mai contează de asemenea, pe lângă gustul extraordinar, este și prezentarea acestuia. Iar dacă vorbim de servire în regim take away sau cu posibilitate de delivery, atunci la fel de important este și ce tipuri de ambalaje și recipiente sunt folosite.

Se spune că succesul vine dintr-o oportunitate, acolo unde know-how-ul există deja. Ei bine, oportunitatea poate fi și cea legată de alegerea unor recipiente de calitate. Acolo unde unii sau alții nu își dau prea mult silința, ai teren de câștigat. Alege spre exemplu boluri pentru ciorba din gama celor premium. Doar așa vei reuși să completezi experiența clientului, impresionandu-l cu prezentarea și gustul.

Ambalaje de unică folosință la Snick Ambalaje le găsim disponibile

Totul merge ca pe roate când ai de partea ta un furnizor care îți livrează rapid, prompt și a cărui stoc nu te lasă baltă niciodată. Așadar, pe Snick Ambalaje ești invitat să descoperi gama vastă de tipuri de ambalaje de unică folosință, fie că deții un restaurant cu mâncare tradițională, ai o firmă de catering sau un fast food. Asta pentru că aici sunt disponibile ambalaje specifice pentru toți acești prestatori de servicii din nișa HoreCa.

Din pagina online a furnizorului pot fi alese ambalaje de unică folosință pentru pizzerii, rotiserii sau cafenele. Pentru catering, street food, gelaterii și lista ar putea continua. Adică tot ce ține de clasa de consumabile, de la tacâmuri – fie ele vrac sau ambalate – la farfurii, boluri, caserole, platouri etc. Acestea pot fi realizate din carton, hârtie, lemn, trestie, printre altele.

Să revenim însă la ciorbe și borșuri.

Cum să îți creezi reputație cu ciorbe de nota 10

O rețetă desăvârșită de ciorbă va fi completată excelent de ambalaje corespunzătoare. Fie clientul dorește la pachet sau comandă din start acasă sau la birou, îi oferi șansa de a savura o ciorbă ca la carte. Ce rol major are ambalajul? Ei bine să punctăm ce nu ar trebui să deranjeze: să nu se umezească, fiind din material prea subțire. Să fie cu închidere perfectă, capacul compatibil să nu impună probleme. Dacă are și un design aparte, cu atât mai bine.

În gama de la Snick Ambalaje descoperim variante de boluri de ciorbă din carton, albe sau bej, unele cu model rippled sau chiar negre. În funcție de conceptul culinar promovat va fi ales și tipul de recipient. Tot aici sunt disponibile și capacele corespunzătoare. Disponibile toate la bax, bulk, set sau palet, pentru această din urmă situație poate fi obținută o reducere de 5%.

De comandat cei interesați o pot face din pagina oficială, simplu și rapid. Nu trebuie să depindă de un agent, pot plasa comanda aici, serviciul de livrare având acoperire națională.

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com

boluri pentru ciorbă
Boluri supă – snick ambalaje

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.