Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/05/2023
Artă & Cultură Lifestyle

SWORDS – Spoken Word Sessions cu Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski – 21 mai, la Control Club

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii SWORDS – Spoken Word Sessions cu Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski – 21 mai, la Control Club Share SWORDS – Spoken Word Sessions cu Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski – 21 mai, la Control Club
swords control club


SWORDS – Spoken Word Sessions cu Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski – 21 mai, la Control Club

Ultimul episod SWORDS – Spoken Word Sessions din acest sezon aduce pe scenă doi performeri din Republica Moldova: Moni Stănilă și Alexandru Vakulovski, într-un eveniment moderat de Cosmin Perța – duminică, 21 mai 2023, de la ora 19:00, la Control Club. Performance-urile vor fi completate de un set audio-vizual de Iulian Morar.

SWORDS – Spoken Word Sessions își propune să aducă laolaltă poeți, actori, autori și performeri, în spectacole spoken word, completate de muzică și proiecții multimedia, cu frecvență bilunară, la Control Club (Constantin Mille, 4).

Moni Stănilă (n. 1978)

swords moni stanila

Este o scriitoare din România/Moldova, autoare a mai multor cărți de proză și poezie. Grupaje de poezie i-au fost traduse în peste 10 țări și, recent, a câștigat premiul Radio România Cultural pentru poezie. Lucrează în Chișinău la Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu” și e redactor-șef la Editura Prut.

Alexandru Vakulovski (n. 1978)

swords alexandru vakulovski

Este un scriitor din Moldova/România, autor al mai multor cărți de proză și poezie. Grupaje de poezie, fragmente de proză, piese de teatru i-au fost traduse în peste 10 țări. Romanul său de debut, Pizdeț, a fost tradus într-o variantă inedită în limba maghiară. Lucrează în Chișinău la Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu” și la Editura Prut.

Iulian Morar

Este fondator Liveland, dar și creatorul și protagonistul edițiilor Midweek Tapes din Control, având totodata multe participări muzicale la diverse evenimente de spoken word din București.

Cosmin Perța

Este poet, prozator, eseist, performer și manager cultural. În ultimii 20 de ani a publicat 6 volume de poezie, a făcut o instalație poetică multimedia, a organizat câteva zeci de evenimente poetice, a ținut ateliere de scriere și a performat în zeci de festivaluri pe patru continente.

Seria de evenimente SWORDS – Spoken Word Sessions este organizată de Control Club și Liveland. Curatori: Cosmin Perța și Iulian Morar

swords

Biletele pot fi achiziționate în avans, la prețul de 30 de lei, online prin Eventbook..ro

Vrei să fii la curent cu cele mai noi EvenimenteFilme și Festivaluri din România ?

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.