Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/04/2023
Lifestyle

5 locuri prin care să te bucuri la final de Aprilie, indoor & outdoor!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii 5 locuri prin care să te bucuri la final de Aprilie, indoor & outdoor! Share 5 locuri prin care să te bucuri la final de Aprilie, indoor & outdoor!
5 locuri prin care să te bucuri la final de Aprilie, indoor & outdoor!


5 locuri prin care să te bucuri la final de Aprilie, indoor & outdoor!

Arta înseamnă lucruri diferite pentru fiecare dintre noi. Poate fi percepută ca experiență meta între prieteni sau ca exercițiu individual prin care punem niște culori pe o foaie. Poate fi gustată la muzeu, pe ziduri și pe ringul de dans sau poate fi creată în aceleași locuri. Dacă și tu te numeri printre cei din prima categorie, avem o listă de destinații în care poți să admiri arta și când plouă și când e soare.

5 locuri prin care să te bucuri la final de Aprilie, indoor & outdoor!

#1 Ia pulsul artiștilor contemporani și fă-ți drum să vezi o instalație cu un zâmbet la fel de peren ca al Mona Lisei.

glo™ x Robert Lőrincz – Superstar, Palatul Dacia-România, Lipscani 18-20

Bucureștiul este un oraș al extremelor, cu colțuri pline de personalitate, terase vesele și oameni însetați de frumos. Unde arta contemporană încearcă să își facă loc pe o scenă pe care mai este mult loc de limbaj estetic. O astfel de încercare face și artistul Robert Lőrincz, care aduce în prim plan expresia individualității, printr-o instalație care personifică glasul petrecerii. O instalație luminoasă, care invită la petrecere și la o discuție despre sine în noapte. Poți să vezi instalația glo™ x Robert Lőrincz – Superstar în cadrul expoziției Art Safari care se desfășoară anul acesta în Palatul Dacia-România, de joi până duminică, între orele 12:00-21:00 sau de la 22:00 pentru Night Tours.

#2 – Lasă-te sedus de siluata arhitecturală a Palatului Dacia, dincolo de expoziția găzduită în cadrul incintei!

Palatul Dacia-România, Lipscani 18-20

Dincolo de instalația neon în estetică de party a artistului Robert Lőrincz, Palatul Dacia reprezintă o lucrare unicat de arhitectură cu decorațiuni excepționale de factură neoclasică, cu elemente renașcentiste, coloane sublime și mici detalii care te așteaptă să le descoperi. Dedică-i o după-amiază cu prietenii, pentru o ședință foto deosebită sau pentru o călătorie în timp autohtonă.

5 locuri prin care să te bucuri la final de Aprilie, indoor & outdoor!

#3 – Bucură-te de magnolii, niște soare și descoperă muralele glo™ x Rebels with a Cause

Dacă ești mai mult genul care preferă să cunoască orașul la pas ca să bifeze și vremea bună de primăvară, te invităm să descoperi creațiile Eco Graffiti. Prima noastră recomandare este muralul „Nimeni Celebru” de pe Bulevardul Dacia 92, o interpretare a individualității în registru de street art de această dată.

Aici poți afla mai multe detalii despre toate cele 7 murale glo™ x Rebels with a Cause și locurile în care te așteaptă.

#4 – Energizează-te cu o cafea delicioasă!

Bucureștiul și-a dezvoltat în ultima perioadă o reputație serioasă de hub cu cafea de specialitate. Dacă vrei un loc în care să bifezi și muzică bună pe lângă cafea, și design contemporan care invită la conversații și oameni mișto, trebuie să vizitezi Mugshot. În cazul în care șueta cu prietenii merge cel mai bine la un cappuccino pufos în aer liber, BOB Coffee Lab te va cuceri prin gust, vibe și energie.

#5 – Ieși cu gașca la un party!

Pe glo.ro poți să fii mereu la curent cu cele mai inspirate petreceri, care aduc laolaltă talente din muzică, fie că vorbim despre DJs, artiști vocali, petreceri restrânse, concerte sau festivaluri.

glo™ te invită să trăiești clipa și să o transformi în amintiri digitale la cele mai cool evenimente din țară. Hai pe glo_romania pentru și mai multe repere pentru scena de going out și perspective urbane!

5 locuri prin care să te bucuri la final de Aprilie, indoor & outdoor!

*(18+) glo™️ este un produs cu potențial de risc redus destinat consumatorilor adulți de produse din tutun sau nicotină.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.