Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 22/04/2023
Eat & Drink / Horeca

HORECA | 5 locuri în care să ieși după o plimbare prin Cotroceni

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii HORECA | 5 locuri în care să ieși după o plimbare prin Cotroceni Share HORECA | 5 locuri în care să ieși după o plimbare prin Cotroceni
5 locuri cotroceni


5 locuri în care să ieși după o plimbare prin Cotroceni

Oprește un bucureștean pe stradă și întreabă-l care e cel mai frumos cartier din oraș. O să-ți răspundă Cotroceni. O plimbare pe străduțele cu nume de doctori te convinge imediat de acest lucru, mai ales pentru că blocurile gri lipsesc din această zonă verde, plină de case vechi, de patrimoniu.

Iată, așadar, 5 locuri în care poți să ieși după o plimbare pe aici:

Smith Eatery

Carol Davila 39, Tel.: 0791.508.948

5 locuri cotroceni

Smith Eatery este o bucătărie pusă pe experimentat și jucat cu comfort food-ul și își descrie activitatea drept „Eclectic street food. Curated specialty coffee. Exploring taste across the world”. Au o terasă micuță, dar merită să treci pe aici când ți-e poftă de ceva comfort food. E drept, la un preț cam piperat.

Seed

General Ion Dragalina 19, Tel.: 0737.001.123

5 locuri cotroceni seed

Pentru vegani există Seed, restaurantul de care e responsabilă chef Anca Maria Nazare. Aici ai posibilitatea de a comanda acasă sau la birou meniul pentru întreaga săptămână, dar ar fi păcat să nu le treci și pragul, pentru că locul este foarte plăcut și are o atmosferă relaxată și foarte prietenoasă.

La Petite Bouffe

Pasteur 38, 0733.669.344

5 locuri Cotroceni la petite bouffe cotroceni

La Petite Bouffe este deja un loc din Cotroceni care și-a creat o clientelă fidelă. E vorba despre o librărie – cafenea, care dispune și de o mică terasă scăldată în soare și la care poți să-ți începi diminețile cu o carte bună și cu o cafea și multe pisici.

Throwback Coffee & Stories

Doctor Petre Herescu 26, 0732.906.400

5 locuri cotroceni throwback coffee and stories

O cafenea deschisă de doar doi ani în Cotroceni, Throwback a devenit rapid unul dintre locurile preferate nu doar de „turiștii” de prin alte cartiere, dar și de riverani. Marele atu al acestui loc e, în afară de cafeaua bună, terasa generoasă și aflată în apropiera Parcului Romniceanu.

The Alchemist

Doctor Nicolae Turnescu 1, 0764.383.203

5 locuri cotroceni the alchemist
The Alchemist

The Alchemist a răsărit prin 2021 și a devenit rapid the place to go atunci când ești prin Cotroceni și ți se face poftă de burgeri buni. Noi am tot revenit aici, și pentru berea artizanală, și pentru celelalte lucruri bune din meniu, toate la prețuri mai mult decât decente, dar și pentru atmosfera relaxată.

Text de Gruia Dragomir | HORECA | București

Descoperă și unde mâncăm bine în București | Restaurante, Cafenele.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.