Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 20/02/2023
Eat & Drink / Drink

6 Irish pubs din țară | top

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 Irish pubs din țară | top Share 6 Irish pubs din țară | top
6 irish pubs


top 6 irish pubs din țară | Ce e un Irish pub și cu ce se diferențiază de un bar obișnuit?

Ei bine, cei care au vizitat Irlanda știu exact de ce acest concept este unic și atât de special încât îl regăsești în toate marile orașe. Atmosfera creată de muzica și designul specific Irish pub-ului creează o ambianță care te face să te simți ca și când ai fi în vizită la cineva acasă.

În plus, într-un Irish pub nu te plictisești niciodată.

București – The Harp

6 Irish pubs din țară

Bibescu Vodă 1, Tel.: 0735.554.455

La The Harp găsești tot timpul muzică live și evenimente care să anime atmosfera. Și e de la sine înțeles că ai și o ofertă bună de bere și whisky irlandez. În plus, se mănâncă și bine, iar în fiecare zi e servit și meniu de prânz la un preț foarte bun.

Brașov – Deane’s Irish Pub

6 Irish pubs din țară

Republicii 19, Tel.: 0734.010.203

În centrul vechi al Brașovului găsești inima vieții culturale și sociale irlandeze la Deane’s, unicul pub irlandez din oraș. E un lucru bine știut că nu există Irish pub fără muzică live, așa că și aici vei găsi în multe seri atmosfera perfectă pentru un pint de Guinness, mai exact concerte live și oameni puși pe dans și socializare.

Cluj – O’Peter’s Irish Pub & Grill

6 Irish pubs din țară

Vasile Goldiș 4, Tel.: 0726.738.377

Și O’Peter’s din Cluj face treabă bună în a reda atmosfera plină de viață din pub-urile din Dublin. Ești tratat de la intrare cu muzica irlandeză, berea Guinness și spiritul liber al pub-ului. Iar în meniu ai fish and chips, onion rings sau potatoes skins, toate preparate foarte populare în Irlanda.

Timișoara – The Charlatan’s Pub

6 Irish pubs din țară

Emanoil Ungureanu 15, Tel.: 0770.976.080

Cu Jameson și Guinness la loc de cinste în meniu și la bar, la The Charlatan’s Pub nu o să dai niciodată peste o atmosferă plictisitoare. Aici e tot timpul gălăgie și forfotă, voie bună și agitație, mai ales dacă e și un meci pe televizoare – fix așa cum îi șade bine unui Irish Pub.

Iași – The Trumpets (English Pub)

6 Irish pubs din țară

Palas 7, Tel.: 0786.364.316

În Iași ne-am gândit să recomandăm mai bine un English Pub, mai ales că The Trumpets pare să aibă ceva și dintr-un Irish Pub. Pe lângă băutură și mâncare bună, aici vei avea parte și de multe evenimente live, fie că e vorba de concerte, party-uri sau proiecții de meciuri din Premier League.

Constanța – Irish Pub

6 Irish pubs din țară

Ștefan cel Mare 1, Te.: 0740.046.047

Irish Pub din Constanța este printre cele mai vechi din țară. A fost deschis în 1996, chiar deasupra Plajei Modern (actuală Neversea). În timp s-a tot dezvoltat și perfecționat, iar acum are o bucătărie foarte bună și cu o ofertă foarte generoasă. Cu toate acestea mai regăsești și partea clasică de irish pub.

Text de Gruia Dragomir | Eat & Drink

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută