Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 06/01/2023
Eat & Drink Viața Orașului

Nou în Brașov | La Tâmplărie

Vlad T. Copilu De Vlad T. Copilu
Comentarii Nou în Brașov | La Tâmplărie Share Nou în Brașov | La Tâmplărie
Tâmplărie


Brașovul are nevoie de multe locuri noi pentru a-i putea face pe oamenii urbei fericiți. Populația unui oraș are nevoie de diversitate, nu doar din punct de vedere cultural, ci și al localurilor și punctelor de socializare de tip bahic.

De câteva luni, la Brașov există un nou pub, numit „Tâmplărie”, situat în centrul orașului, care oferă, pe lângă multitudinea de băuturi, și o serie interesantă de evenimente live. Mai multe ne explică Mircea Bălan, omul care se face “vinovat” de apariția acestui nou local fain.

Nou în Brașov | La Tâmplărie

Zile și Nopți Brașov: Care este povestea din spatele numelui „Tâmplărie”?

Mircea Bălan: Povestea din spatele numelui „Tâmplărie” are legătură cu faptul că, înainte cu trei ani de a deschide pub-ul, am avut un atelier de tâmplărie, dar și cu faptul că am vrut să deschind un spațiu călduros și primitor, care să aibă și un nume pe măsură.

Cât de greu este să faci un astfel de proiect?

În principiu, nu este ceva extraordinar de greu, dar îți consumă toate resurele pe care le ai. Trebuie să investești timp, implicare foarte multă și răbdare, foarte multă răbdare. Dar după toate astea, tot traseul ăsta este o plăcere, pentru că îmi iau satisfacția din feedback-ul clienților și din serile reușite pe care le avem la Tâmplărie.

Ce crezi că oferă diferit acest local?

Faptul că este foarte cozy. Odată ce ai intrat înăutru simți un vibe de bine, de prietenie. E un loc în care toți oamenii se cunosc deja, iar dacă nu se cunosc, se integrează foarte repede. Iar asta mă face de multe ori să cred că sunt la mine în sufragerie înconjurat de prieteni.

Nou în Brașov | La Tâmplărie

Am observat faptul că promovați talentele locale prin reprezentații ale acestora pe scena voastră. Care a fost răspunsul clienților, dar și al artiștilor cu privire la acest aspect?

Muzica pe care o avem acolo este foarte importantă. Promovăm muzica rock, blues și derivatele acestor stiluri, tocmai de aceea avem seri de muzică live în care încercăm să invităm diverși artiști locali. Unii dintre ei cântă cover-uri sau compoziții proprii, dar important este că ei fac asta din suflet. Avem și o seară de open stage, în fiecare miercuri. Asta înseamnă că oricine știe să cânte sau vrea să încerce să cânte are ocazia să o facă pe scena noastră. Diferit față de karaoke este faptul că instrumentalul este live. Dacă cineva știe să cânte doar cu vocea, atunci sigur se găsește cineva care să acompanieze persoana aceea la chitară. În plus, mai avem și sesiuni de jam session.

Ce urmează pentru 2023?

Ne dorim să reușim să implicăm tot mai mulți artiști locali, care să vină să cânte la noi în local. În sala de jos a spațiului vrem să deschidem așa numitul atelier, care va consta în sală de repetiții pentru trupe și sală de cursuri de muzică.

Nou în Brașov | La Tâmplărie

Tâmplărie – cocktails, beer & good music

 

» Vezi alte știri din Brașov.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Un răspuns

  1. Sunt unul dintre cei care au petrecut câteva ore foarte plăcute la Tâmplărie împreună cu familia mea și prietenii. Mircea este un om absolut tonic ne-am cunoscut și ne-am împrietenit din prima seară când am intrat din întâmplare atras de muzică….Abia aștept să ne vedem. Sunt din Câmpina dar iubesc Brașovul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.