Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 28/11/2022
Viața Orașului

Advent Calendar Festival la AFI Brașov

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Advent Calendar Festival la AFI Brașov Share Advent Calendar Festival la AFI Brașov
Advent Calendar Festival la AFI Brașov


Advent Calendarul lunii decembrie la AFI Brasov ne pregătește pentru cea mai frumoasă perioadă din an, devine un nou motiv de bucurie și un nou motiv de a veni la mall alături de cei dragi. 

Într-un decor de iarnă, cu stele aurii, luminițe, fulgi de zăpadă supradimensionați, urși polari, reni, sania și tronul Moșului, dar și peisaje desprinse parcă din cărțile de povești cu Moș Crăciun de la Polul Nord, ești invitat să te bucuri de experiențe și amintiri faine în perioada sărbătorilor de iarnă.

De 1 decembrie sărbătorim Ziua României pe ritmurile fanfarei Țara Bârsei și aprindem împreună cu ursuletul Bafi, luminițele din minunatul brad de peste 10 metri poziționat în decorul ce transformă esplanada de la etajul 1 din centrul comercial într-un loc magic, de poveste. Este primul brad cu tunel montat vreodata in orasul de la poaelle Tampei. Ești invitat să deschidem #împreună în mod oficial sezonul sărbătorilor de iarnă din AFI Brasov.

În cele 24 de sertare din Advent Calendar Festival ți-am pregătit surprize faine cum ar fi ateliere, concerte de colinde, cadouri, spectacole pentru cei mici și cei mari și chiar sesiuni de poze și povești live cu Moș Crăciun, spiridușii lui năzdrăvani și Zâna Crăciunului. Vei putea participa la ateliere de caligrafie, de confecționat globuri din materiale reciclate, de pictat turtă dulce și icoane pe sticlă.

Vei intra în spiritul sărbătorilor cu concertul de colinde susținut de Angelina Rudneva, spectacolul de teatru * O poveste de Crăciun*, Fanfara de Juniori Brasoveni „Jungendblaskapelle Kronstadt“, sesiunile de poze și cadouri faine pentru cei mici oferite de prietenul BAFI care devine unul dintre spiridușii de nădejde ai Moșului anul acesta, caricaturile cadou realizate live de artistul brașoveană Cătălin Zaharia, spectacolele despre tradițiile românești de Crăciun.

Pe data de 05 Decembrie aflam adevarata poveste a lui Mos Nicolae chiar de la Magicianul Marian Râlea si echipa lui de spiridusi.

Un moment care cu siguranta nu merita ratat este concertul extraordinar susținut de Filarmonica Brașov, impreuna cu sopranele indragite brasovene Paula Duca, Anca Panait si Cristina Coatu sambata, 17 Decembrei.

Spectacolele de dans și canto pentru copii și multe alte surprize pe care te invităm să le descoperi în programul Advent Calendar Festival afișat la Info Desk și pe canalele de social media AFI Brasov.

De la detaliile decorului de sărbători la evenimentele, concertele, atelierele din cadrul Festivalului Advent Calendar la muzica din playlist-ul mall-ului, la transformarea esplanadei de la etajul 1 într-o filă de poveste despre Crăciun de citit #împreună cu cei dragi la magia luminițelor, spiridușilor și a lui Moș Crăciun, la Târgul Meșterilor Populari de pe Podul Artiștilor cu cadouri și decorațiuni handmade și tradiționale, toate împreună sunt menite să ofere un context în care vizitatorii mall-ului să se poată bucura alături de cei dragi de magia sărbătorilor de iarnă. Pentru că de Crăciun totul devine mai fain #împreună!

Moș Crăciun a trimis direct de la Polul Nord chiar și un tron și o cutie poștală, pentru a fi instalate lângă bradul din esplanada de la etajul 1 din mall. Își dorește ca întâlnirea lui cu copii să fie cât mai autentică. A programat și sesiuni live, pentru că DA, Moș Crăciun vine la AFI Brasov în zilele de 21, 22 și 23 decembrie între orele 18.00 și 20.00. Și anul acesta nu vine singur, ci alături de spiridușii lui năzdrăvani și de frumoasa Zână a Crăcicunului pentru a asculta live poeziile și cântecelele celor mici și pentru a le primi scrisorile.

De Crăciun, cadourile se împachetează frumos, așa că spiridușii Moșului vor veni la mall în perioada 10 – 24 decembrie să dea o mână de ajutor. În esplanadă, la etajul 1, într-o zonă special amenajată,  spiridușii vor împacheta GRATUIT cadourile cumpărate pentru cei dragi, în baza bonului de cumpărături din magazinele din AFI Brasov. Dăruiește bucurie și vei primi bucurie la rândul tău!

Crăciunul înseamnă a dărui. Ho! Ho! Ho! Așa că, pe 24 decembrie spiridușii Moșului vor alege și câștigătorii marelui premiu oferit în cadrul Advent Calendar Festival de către AFI Brașov și Sabrini la concursul organizat pe pagina oficială de instagram AFI Brașov, bijuterii de aur în valoare de 1000 de euro pentru a străluci de sărbători  Vezi detalii pe facebook și participă și tu la concurs! Crăciunul e fain #împreună! Ne vedem la mall!

P.S. Programul centrului comercial AFI Brasov în perioada sărbătorilor de iarnă este:

24 decembrie: ora 10.00 – 19.00

25 decembrie:  ÎNCHIS

31 decembrie  ora 10.00 – 19.00

01 ianuarie 2023 – de la ora 14.00 – 22.00

Advent Calendar Festival la AFI Brașov

PROGRAM FESTIVAL ADVENT CALENDAR. Crăciunul e fain #împreună

1 decembrie – joi – ora 18.00 – Fanfara Țara Bârsei – sărbătorim Ziua României și aprindem luminițele din AFI Brasov

2 decembrie – vineri – ora 18.00 – Atelier ” Scrisoare pentru Moș Crăciun” – atelier de caligrafie cu Anca Timiș

3 decembrie – sâmbătă – ora 18.00 – Atelier ” Scrisoare pentru Moș Crăciun” – atelier de caligrafie cu Anca Timiș

4 decembrie – duminică – ora 18.00 – Concert colinde de Crăciun cu Angelina Rudneva – concert live de pian

5 decembrie – luni – ora 18.00 – Spectacol Abracadabra ”Povestea lui Moș Nicolae”

6 decembrie – marți – ora 18.00 – Atelier turtă dulce

7 decembrie – miercuri – ora 18.00 – Atelier de confecționare glob din materiale

reciclate – atelier susținut de meșterul popular Gabriela Bularca

8 decembrie – joi – ora 18.00 – Spectacol de teatru ” O poveste de Crăciun”

9 decembrie – vineri – ora 19.00 – Fanfara de Juniori Brasoveni – Jugendblaskapelle Kronstadt

10 decembrie – sâmbătă- ora 14.00 – BAFI și spiridușii Moșului în acțiune – sesiune de poze și premii faine oferite cadou copiilor la Roata Norocului

11 decembrie – duminică – ora 18.00 – Tradiții românești de Crăciun – spectacol de dans si colinde susținut de Ansamblul folcloric Junii Brașovului

12 decembrie – luni – ora 18.00 – Atelier de pictură icoane pe sticlă – atelier susținut de meșterul popular Cornel

13 decembrie – marți – ora 18.00 – Caricaturi cadou realizate de Cătălin Zaharia

14 decembrie – miercuri – ora 18.00 – Spectacol copii – Școala SORart – concert pian, chitară și canto

15 decembrie – joi – ora 18.00 – Hyperion Studio Brasov – spectacol dansuri pentru copii

16 decembrie – vineri – ora 18.00 – Vio dance – spectacol de dans și canto

17 decembrie – sâmbătă – ora 18.00 – Concert de Crăciun cu Filarmonica Brașov și sopranele Cristina Coatu, Anca Panait şi Paula Duca

18 decembrie – duminică – ora 14.00 – BAFI și spiridușii Moșului în acțiune – sesiune de poze și premii faine oferite cadou copiilor la Roata Norocului

19 decembrie – luni – ora 18.00 – Fresh artist team – spectacol de dans și canto

20 decembrie – marți – ora 18.00 – Fabrica de dans – spectacol de dans

21 – 22 – 23 decembrie – ora 18.00 – Moș Crăciun vine la AFI Brașov – sesiune de poze și povești cu Moș Crăciun, spiridușii Moșului și Zâna Crăciunului

24 decembrie – sâmbătă – extragere GIVEAWAY SABRINI – bijuterii de aur (în valoare de 4.897 lei ) oferite cadou la concursul organizat pe contul de instagram AFI Brașov

Toate evenimentele sunt cu acces gratuit, în limita locurilor disponibile și se vor desfășura în esplanada de la etajul 1 din mall.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută