Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/11/2022
Artă & Cultură / Teatru

Iona | Teatrul Dramaturgilor Români (TDR) la Sala Dalles

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Iona | Teatrul Dramaturgilor Români (TDR) la Sala Dalles Share Iona | Teatrul Dramaturgilor Români (TDR) la Sala Dalles


TDR | Spectacolul „Iona” la Sala Dalles

Teatrul Dramaturgilor Români prezintă marți, 29 noiembrie, ora 19:00, la Centrul Metropolitan de Educație și Cultură „Ioan I. Dalles”, spectacolul Iona de Marin Sorescu, coordonare scenică Victor Ioan Frunză.

O meditație filosofică asupra omului și a destinului său, Iona este un spectacol care pune accent pe bogăția interioară a personajului, textul fiind servit și potențat prin muzica special compusă, interpretată live de Lucian Maxim și Adrian Nour, cei doi muzicieni devenind și personaje ale poveștii.

" "

Gestul și limbajul corporal, stăpânite cu măiestrie de actorul Lari Giorgescu, capătă o importanță cu totul specială în acest cadru, în timp ce elementele de decor, create de Vladimir Turturica, au valoare simbolică și sunt reduse la strictul necesar. Costumele sunt realizate de Corina Boboc Giorgescu.

tdr

Reprezentația va avea loc la Sala Dalles, Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, București.

Biletele au fost puse în vânzare pe site-ul www.bilet.ro și la casa de bilete a Teatrului Dramaturgilor Români. Rezervări: 0756 021 106 / rezervari@teatruldramaturgilor.ro. Detalii despre program și evenimente: www.teatruldramaturgilor.ro.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută