Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/11/2022
TV

Drama de război „Operațiunea Pacific”, cu John Wayne și Patricia Neil, la Warner TV

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Drama de război „Operațiunea Pacific”, cu John Wayne și Patricia Neil, la Warner TV Share Drama de război „Operațiunea Pacific”, cu John Wayne și Patricia Neil, la Warner TV
Drama de război „Operațiunea Pacific”, cu John Wayne și Patricia Neil, la Warner TV


Drama de război „Operațiunea Pacific/ Operation Pacific”, cu John Wayne și Patricia Neil în rolurile principale, va fi difuzată în luna noiembrie la Warner TV.

Acțiunea filmului este plasată în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, când echipajul unui submarin american evacuează civili din Filipine.

Spre Pearl Harbour, secundul Duke E. Gifford este nevoit să rezolve problema unor torpile care nu explodează în timp ce submarinul Thunderfish este atacat.

El reușește să ajungă împreună cu echipajul în port. Aici o reîntâlnește pe fosta lui soție, cadru medical în Marină, și se hotărăște să o recucerească, chiar dacă ea este deja logodită cu un militar.

Producția lansată în 1951 este scrisă și regizată de George Waggner, iar din distribuție fac parte Ward Bond, Scott Forbes, Philip Carey și Paul Picerni.

Acesta este al 12-lea film în care John Wayne a jucat alături de Ward Bond, care i-a fost mult timp prieten apropiat.

„Cea mai grozavă aventură navală din toate timpurile”, așa cum a fost anunțată pelicula la momentul premierei, relatează eforturile militarilor, nostalgiile, pasiunile și momentele lor amuzante, pericolele prin care trec în misiuni, dar și iubirile lor.

Lungmetrajul va putea fi urmărit la Warner TV pe 27 noiembrie, de la ora 23:50.

operatiunea pacific warner tv

Despre Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie globală, lider în domeniul media și al divertismentului, care produce și distribuie cel mai popular și complet portofoliu de conținut și branduri din lume, prin televiziune, film și streaming.

Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery inspiră, informează și distrează publicul din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice, printre care: Warner Bros: Discovery Channel, discovery+, CNN, CNN+, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, Investigation Discovery, TLC, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.wbd.com.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută