Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 14/11/2022
Educație Viața Orașului

Gala Tineretului Clujean 6.0 te premiază pentru idee ta!

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gala Tineretului Clujean 6.0 te premiază pentru idee ta! Share Gala Tineretului Clujean 6.0 te premiază pentru idee ta!
Gala Tineretului Clujean


Gala Tineretului Clujean 6.0 vine cu o nouă provocare! În premieră a fost lansată o nouă competiție dedicată proiectelor aflate în stadiul de IDEE.

Anul acesta organizatorii sunt în căutarea unei inițiative unice, adaptate nevoilor prezente, pe care să o materializeze și să-i ofere o rampă de lansare.

Ne dorim să aducem în lumină inițiative și idei unice, oferind astfel, creativității meritele necesare pentru implementarea și împlinirea acestora prin susținerea de parteneriate inovatoare.

Competiția la această categorie se desfășoară separat de competiția clasică. Formularul este dedicat înscrierii proiectelor aflate în stadiul de idee care adresează probleme/ tematici cu și pentru comunitatea de tineret și care vizează colaborarea cu parteneri din mediul privat, academic și/ sau public.

Concret, vrem să vedem ideile voastre iar una dintre ele va prinde contur alături de noi!

Formularul de înscriere este disponibil pe site-ul evenimentului, fiind deschis până în 17.11.2022, ora 23:59.

Evenimentul este organizat de către Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca.

Citește AICI mai multe știri din Cluj-Napoca.

Gala Tineretului Clujean
Gala Tineretului Clujean

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.