Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 27/10/2022
Viața Orașului

Gala Tineretului Clujean 6.0 ne aduce împreună, mai uniți ca niciodată

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Gala Tineretului Clujean 6.0 ne aduce împreună, mai uniți ca niciodată Share Gala Tineretului Clujean 6.0 ne aduce împreună, mai uniți ca niciodată
gala tineretului clujean


2022 este despre co-creare, unitate, închegare și întoarcerea în comunitate. Federația Tinerilor din Cluj dă startul celei de-a VI-a ediții a Galei Tineretului Clujean 2022 – Together, o ediție cu totul specială în care proiectele cu și despre comunitatea de tineret sunt aduse în lumina reflectoarelor, pe scena Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” , în 25 noiembrie, de la ora 19:00.

Se vor premia inițiativele și proiectele ce au abordat următoarele tematici:

  • Mediu și Sustenabilitate
  • Sănătatea și bunăstarea tinerilor
  • Formare profesională
  • Incluziune și diversitate
  • Cultură
  • Educație formală și non-formală
  • Inițiative pentru mediul rural.

În acest an venim cu o nouă categorie. Ambiția noastră este să aducem în lumină ideile unice, să oferim creativității toate meritele și să susținem parteneriatele inovatoare. 𝙂𝙖𝙡𝙖 𝙏𝙞𝙣𝙚𝙧𝙚𝙩𝙪𝙡𝙪𝙞 𝘾𝙡𝙪𝙟𝙚𝙖𝙣 6.0 va premia, separat de „competiția clasică”, un proiect aflat în stadiul de idee ce se fundamentează pe colaborarea între tineri și alți actori din societate (mediul public, academic și privat). Suntem în căutare unei inițiative unice, adaptate nevoilor prezente, pe care să o materializăm împreună!

În completarea categoriile generale vom oferi și premii speciale pentru:

  • Cel mai bun proiect implementat de către un grup informal de tineri
  • Premiul de popularitate

Concursul este deschis, de altfel ca în fiecare an, organizațiilor non-guvernamentale, instituțiilor publice, grupurilor informare și oricărei structuri ce a derulat, sau derulează, în perioada 21 noiembrie 2021 – 11 noiembrie 2022, proiecte ce au contribuit la dezvoltarea comunității de tineri.

Proiectele pot fi înscrise până în data de 11 noiembrie, ora 23:59. Formularul de înscriere și regulamentul complet se regăsesc pe galatineretuluiclujean.ro

Gala Tineretului Clujean se descrie ca o inițiativă transectorială de celebrare a tinerilor care își găsesc motivația de a se conecta și implica în comunitate, și care, prin eforturile depuse contribuie activ la dezvoltarea acesteia, atât la nivelul segmentului pe care îl reprezintă cât și dincolo de acesta.

Evenimentul este organizat de către Federația Tinerilor din Cluj cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și Visit Cluj, în parteneriat cu Casa de Cultură a Studenților “Dumitru Fărcaș” Cluj Napoca.

Vezi aici mai multe știti din Cluj.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută