Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/10/2022
Artă & Cultură / Teatru

Teatrul Elisabeta prezintă la Timișoara comedia poliţistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Teatrul Elisabeta prezintă la Timișoara comedia poliţistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit” Share Teatrul Elisabeta prezintă la Timișoara comedia poliţistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”
Teatrul Elisabeta


Marţi, 15 noiembrie, Teatrul Elisabeta din Bucureşti va prezenta în premieră pentru timişoreni comedia poliţistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”. Cu Lucian Ghimişi, Alexandra Velniciuc şi Ştefan Pavel în rolurile principale, spectacolul prezintă o poveste ieşită din comun: un soţ nu-şi mai recunoaşte soţia.

Teatrul Elisabeta din Bucureşti i-a obişnuit pe timişoreni cu comedii de calitate, care s-au jucat cu sala plină la O  Regizorul Şerban Puiu este cunoscut în ţară pentru spectacolele sale, reuşind să se claseze în topul celor mai buni regizori de comedie din România.

Teatrul Elisabeta

Daniel Corban (Ştefan Pavel) vine la comisariatul de poliţie să anunţe dispariţia soţiei sale, Elisabeta (Alexandra Velniciuc). Inainte ca poliţia să plece pe urmele ei, femeia apare – dar nu arată deloc ca soţia lui Corban. Bărbatul se întreabă dacă a înnebunit, dacă este o farsă sau, mai rău, un complot împotriva lui. Toţi ceilalţi par s-o cunoască pe doamna Corban – de la comisarul de poliţie la un pictor vagabond, venit să depună mărturie. Preotul satului, asistenta medicală şi gărzile – să fie cu toţii împotriva lui Daniel? „Capcană pentru un bărbat căsătorit” este prima comedie poliţistă produsă de Teatrul Elisabeta, având un final neaşteptat chiar şi pentru cei mai buni detectivi din sală.

Spectacolul va avea loc marţi, 15 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Biletele sunt disponibile la agenţia teatrului, dar şi online, pe www.TeatrulElisabeta.ro şi pe www.Bilet.ro

Teatrul Elisabeta

Vezi AICI mai multe evenimente din Timișoara!

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută