Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 08/10/2022
Lifestyle / Foto - Editorial fashion

Editorial fashion: ÎNSERAREA sau Preambul la VISUL UNEI NOPȚI DE… TOAMNĂ 2022

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Editorial fashion: ÎNSERAREA sau Preambul la VISUL UNEI NOPȚI DE… TOAMNĂ 2022 Share Editorial fashion: ÎNSERAREA sau Preambul la VISUL UNEI NOPȚI DE… TOAMNĂ 2022
visul unei nopti


Editorial de ALIN GĂLĂŢESCU: ÎNSERAREA sau Preambul la VISUL UNEI NOPȚI DE… TOAMNĂ

Zeci de vedete de teatru, film, muzică și televiziune au fost prezente, în mod excepţional, într-un Fashion Show cu muzică cultă şi garden party la final, desfășurat în regia mea, pentru a pune în valoare colecția Cera Mihăilescu Couture 2023 – sub titulatura Visul unei nopți de…Toamnă – în minunatul Snagov Forest One.

O parte dintre vedetele prezentării s-au aflat chiar pentru prima dată în rol de model. Toate și-au intrat perfect în rol, reușind să pună în valoare ținutele-spectacol create de Cera Mihăilescu, funcție de personalitatea fiecărei vedete în parte.

Acestea au fost: Carmen Tănase, Elvira Deatcu, Geanina Ilieș, Alexandra Velniciuc, Florentina Fântânaru, Olivia Păunescu, Ani Crețu, Andreea Chirițescu, Luminița Anghel,  Monica Anghel, Nico, Adina Postelnicu, Codruța Filip Sanfira, Teodora Antonescu și Crina Abrudan, Elena Tenovic, Cris Tudora și Raluca Petrică.

O astfel de poveste avea nevoie de o susținere muzicală pe măsură, modelele celebre defilând pe acordurile live ale celor 20 de muzicieni a Orchestrei Simfonice București prezenți la eveniment, alături de soprana Irina Baianț.

A fost o colecție transpusă într-o poveste de inspirație shakespeare-iană, în care rochii de vis au putut fi admirate în fața unui palat din vremuri moderne, înconjurat de castele în copaci, golfuri private, iazuri cu pești și nuferi, garaje de bărci și de limuzine, piscine, terenuri de tenis, arbori seculari și grădini japoneze.” – Cera Mihăilescu

Înainte de începerea show-ului, o parte dintre invitate au participat la un editorial de fashion atipic, intitulat „ÎNSERAREA sau Preambul la VISUL UNEI NOPŢI DE… TOAMNĂ”. Fotograf a fost VALI IVAN. Rezultatul îl vedeţi în această selecţie specială ZILE ŞI NOPŢI.

Eu cred că îngeămănarea artelor este ecuaţia viitorului în LifeStyle şi Fashion. Teatru / Muzică / Arhitectură / Personalităţi / Make-up / Hair / Accesorii… Modă – toate împreună crează climatul unui astfel de eveniment de excepţie cum a fost acest VIS AL UNEI NOPŢI DE…TOAMNĂ. Eu cred în Moda Românească!”, a declarat la final Art Director-ul acestei seri unice, Alin Gălăţescu.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută