Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 29/09/2022
Viața Orașului / CityZen

”5 ani de Street Delivery Sibiu sărbătoriți în 5 weekend-uri consecutive” de Sandy Stancu

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii ”5 ani de Street Delivery Sibiu sărbătoriți în 5 weekend-uri consecutive” de Sandy Stancu Share ”5 ani de Street Delivery Sibiu sărbătoriți în 5 weekend-uri consecutive” de Sandy Stancu


Street Delivery Sibiu a împlinit anul acesta 5 ani: cu pandemie și fără, cu Piața Schiller eliberată de mașini și îmbogățită cu inițiativele comunității, cu strada Arhivelor transformată în poezie, Tunelul Generalului în amfiteatru, instalații de artă, concerte, vecini voioși pe stradă, copii zburdalnici și părinți liniștiți că nu trebuie să fie cu ochii în patru după mașini.

A fost tare bine, dacă e să mă uit înapoi, mă ia nostalgia când realizez câte prietenii am legat în Piață, câte colaborări și proiecte faine au luat naștere aici. Așa că, povestea merge mai departe și anul acesta, ușor diferit cu structura clasică cu care v-am obișnuit.

La cea de-a 5 ediție, Street Delivery Sibiu pune stăpânire pe 5 locații din Sibiu și le transformă în hub-uri comunitare, numai bune pentru relaxare, inspirație și joc sub soare. Startul a fost dat în Piața Schiller, casa SDS în ultimii 4 ani, pe 18 septembrie, urmată de piața Coroana pe 24 septembrie.

În cazul în care le-ați ratat mă aflu aici să vă spun că mai aveți 3 șanse: pe 01 octombrie ne reunim pe strada Ioan Lupaș, pe 08 octombrie pe strada Faurului, iar pe 15 octombrie, pe strada Ocnei.

La ce să vă așteptați? The usual, zic eu: expoziții de artă, teatru, performance-uri, ateliere pentru copii & adulți, muzică & dans, dar, dincolo de asta, la reunirea comunității care s-a format în jurul ideii de pietonalizare a piețelor centrale.

La mulți ani, Street Delivery Sibiu!

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.