Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 26/09/2022
Eat & Drink

Artisan Food Market ed. a II-a Hanu’ lui Manuc | București | 8 – 9 octombrie

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii Artisan Food Market ed. a II-a Hanu’ lui Manuc | București | 8 – 9 octombrie Share Artisan Food Market ed. a II-a Hanu’ lui Manuc | București | 8 – 9 octombrie


Cea de a II-a ediție ARTISAN FOOD MARKET se va desfășura cu același vibe bun în inima Bucureștiului la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 8 – 9 Octombrie. Proiectul vizează nevoia interacțiunii directe între producător și consumator, în acord cu responsabilizarea și educarea publicului prin care sprijinim creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet, dar și cresterea vizibilității micilor antreprenori ca exercițiu financiar sănătos pentru dezvoltarea comunităților locale.

Artisan Food Market ed. a II-a Hanu’ lui Manuc | București | 8 – 9 octombrie

După cei doi ani de pandemie care au dus la blocarea accesului fizic, scăderea vânzărilor și interacțiunii producătorilor, creatorilor, artizanilor români, cu publicul larg, refacem legătura directă între micul producător și consumator (cel mai scurt lanț de consum) într-un spațiu încărcat de istorie și povești gastro-oenologice.

Și pentru că punem foarte mare preț pe educație și informare ți-am pregatit o serie de evenimente în cadrul târgului la care vei întelege, de la oameni care și-au dedicat activitatea profesională promovării culturii gastro-oenologice din România, de ce este sănătos, atât din punct de vedere medical cât și economic, să consumi produse locale curate și să sprijini, astfel, antreprenorii locali.

Te așteptăm și pe tine să intri în cea mai frumoasă și creativă atmosferă dedicată fenomenului producției artizanale food & drink din România, în inima Bucureștiului.

  • târg cu producatori / antreprenori locali cu produse artizanale românesti food & drink din toată țara, desfășurat pe terasa acoperită Hanu’ lui Manuc, fix la intrare.
  • experiențe culinare speciale;
  • sesiuni de degustări la standuri și povești gastronomice inedite despre valorificarea unor rețete foarte vechi;
  • …și alte surprize;

Dorința noastră, ca și a ta, suntem siguri, este să facem din patrimoniul cultural gastronomic românesc un brand de țară și să creștem consumul de produse locale artizanale. Și asta o putem face numai împreună! Așadar, te așteptăm să ne vizitezi și să fii parte din fenomenul producției artizanale food & drink din România.

INTRARE ESTE LIBERĂ PENTRU VIZITATORI!

Eveniment creat de #accentenoifair și susținut de #bioshopromania #gastroart #VinulRo #RestaurantHanuluiManuc #zilesinopti #metropotam #vinsi.eu #agendaexpo și alți prieteni la fel de dedicați. Se aude la #MagicFM

Galerie imagini

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută