Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 12/08/2022
Lifestyle / Parfumul lunii

Parfumul lunii august: CAVATINA, de DUSITA Parfums Paris, prin ELYSEE Perfumery

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Parfumul lunii august: CAVATINA, de DUSITA Parfums Paris, prin ELYSEE Perfumery Share Parfumul lunii august: CAVATINA, de DUSITA Parfums Paris, prin ELYSEE Perfumery
Cavatina


În 2021, DUSITA Parfums – împreună cu fondatorul și parfumierul său, Pissara Umavijani – prezintă a unsprezecea creație din colecția French Haute Perfumery: CAVATINA.

Conceput ca un paradis olfactiv, o pură încântare și mulțumire cu propria existență, CAVATINA este legătura dintre moștenirea clasicelor parfumuri franțuzești și comorile pline de arome din Siam (Thailanda), reușind să creeze o aromă feminină, multiculturală, total unică.

Parfumul lunii

Inspirată de poeziile tatălui ei, Pissara Umavijani a conceput un parfum ce vine să celebreze bucuria vieții și, de asemenea, capacitatea infinită a omenirii de a iubi și de a face bine.

parfumul lunii
Pissara Umavijani

Renumita parfumieră ne povestește:

„CAVATINA este muzică pentru suflet, un imn parfumat dedicat compasiunii dintre oameni, care duce la un spirit de <<joie de vivre>>. Pornind de la dragostea mea pentru vechile parfumuri ce aveau ca notă principală lăcrămioara, am creat noi acorduri florale, ce au ajuns, într-un final, să «danseze» împreună într-un parfum melodios. 

Cavatina

Dorind să dau parfumului o atingere modernă, am creat propriul meu acord de lăcrămioare și l-am folosit precum un pictor folosește culoarea principală în pictura cu acuarele: amestecat ușor cu varietatea altor note florale (iasomie, tuberoză, ylang-ylang, ceai de trandafir), accentuată de luminoasele aldehide. Căldura heliotropelor, vanilia plină de senzualitate și lemnul siamez compun un parfum complex, modern și atemporal. Sper cu tărie că această experiență olfactivă va lumina spiritul fiecărui om ce optează pentru acest parfum cu totul aparte”.

NOTE

Note de top: Iasomie egipteană, bergamotă de Calabria, tuberose

Cavatina
Note de mijloc: Lăcrămioare, ceai de trandafir, ylang-ylang

Cavatina
Note de bază: Ambreta, vanilie, lemn de siam și de santal.

Cavatina

Recomandare de Alin Gălățescu

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută