Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/07/2022
Eat & Drink

6 terase din țară unde poți să petreci o zi întreagă

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 terase din țară unde poți  să petreci o zi întreagă Share 6 terase din țară unde poți  să petreci o zi întreagă
terase pexels-maria-orlova


terase

Dacă ai o zi în care nu vrei decât să zaci, dar nu în casă, ci la o terasă și să petreci acolo o zi întreagă, cu diverse activități sau chiar și cu un pic de muncă remote, atunci lista asta e pentru tine.

terasa Mercato Kultur

București – Mercato Kultur

Gheorghe Demetriade 6 – 10

Între Piața Victoriei și Herăstrău există o terasă foarte frumoasă, care este ca un festival de street food în miniatură și care funcționează în fiecare zi. Este vorba despre Mercato Kultur, cu copăcei și umbră, teren de joacă pentru copii și o colecție bună de food truck-uri.

 

terasa Brașov - JUNO Wine Garden

Brașov – JUNO Wine Garden

După Ziduri

Deschisă recent, vei găsi după zidurile de După Ziduri o terasă generoasă ca spațiu și cu un aspect inedit, dat de separeurile făcute în butoaie imense de vin. Poți lejer să petreci aici o zi, lucrând remote sau doar pe relaxare.

 

terasa Cluj - Zazen

Cluj – Zazen

Frasinului 41

Zazen e un loc verde care și-a propus să îmbine toate activitățile faine de timp liber: o ieșire cu prietenii, o masă bună și niște fancy drinks sau un super concert care adună oamenii dragi la un loc. Merită să-l descoperi!

 

terase Timisoara ambasada

Timișoara – AMBASADA

Peneș Curcanul 3-5, Tel.: 0790.666.383

AMBASADA este un hub creativ unde au loc tot felul de evenimente culturale. De asemenea, sub această umbrelă se regăsesc aici și o cafenea, și un bistro, iar spațiul de afară este unul suficient de mare pentru a te lungi cât vrei la o bere cu prietenii.

 

terasa Iași - Harmony Cafe

Iași – Harmony Cafe

Bld. Carol I 37, Tel.: 0753.817.519

La Harmony Cafe le ai pe toate: mâncare excelentă, cafea bună și o atmosferă plăcută, toate într-un decor foarte frumos și simplu, indiferent dacă este vorba despre terasă sau interior. Tot aici au loc, ocazional, și concerte de jazz, iar localnicii mai ies aici și pentru a se lungi la un board game.

 

terase Constanța - Pescăria lui Matei

Constanța – Pescăria lui Matei

Strada Meduzei 4, Agigea, Tel.: 0752.230.691

Când ți se face poftă de preparate bune de cherhana, Pescăria lui Matei este locul ideal, mai ales că poți să faci și un pic de plajă sau chiar o baie în mare. Cu siguranță, poți petrece o zi întreagă aici.

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută