Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 15/07/2022
Viața Orașului

SALUT SIBIU | ”Provocarea verii: citește o carte!” de Monika Tompos

Zile și Nopti Sibiu De Zile și Nopti Sibiu
Comentarii SALUT SIBIU | ”Provocarea verii: citește o carte!” de Monika Tompos Share SALUT SIBIU | ”Provocarea verii: citește o carte!” de Monika Tompos


Recunoașteți, sunteți cu gândul la vacanță. Și noi. Probabil toată lumea e cu mintea departe, la soare, relaxându-se într-un concediu binemeritat, cu o băutură rece în mână.  Acesta este visul meu, însă cu siguranță unele persoane optează pentru o vacanță la munte, în spațiu sigur și umbrit. În orice caz, oricum ar fi, o carte interesantă trebuie să ne fie alături în orice călătorie.

Vă propun o selecție de lecturi de vacanță, selectate de Raluca Miritoiu, coordonatoarea grupului de lectură Wednesday Bookclub, numai bune de descoperit pe drum către vacanța ideală, în aeroport, avion sau tren, sau dis de dimineață, pe furiș, în liniște, la cafeluță. Musai la finalul verii să mărturisiți că ați citit o carte!

  1. Eleganța ariciului de Muriel Barbery

O carte pentru artiști, gânditori, pentru cei care își doresc mai mult. O carte care vorbește despre eleganța muzicii și a ceaiului, dar și despre puterea literaturii de a face viața mai suportabilă.

2. Prietena mea genială (Tetralogia Napolitană #1) de Elena Ferrante

O carte cu scriitură fluidă, pe care, după ce te apuci să o citești, nu o mai poți lăsa din mână. O poveste despre prietenie, setată în anul 1950, în Napoli.

3. Ucenicul arhitectului de Elif Shafak

Un roman istoric piperat cu intrigi de serai dar și încărcat de emoție și rațiune. O poveste despre ce înseamnă prietenia adevărată.

4. Trei etaje de Eshkol Nevo

Trei povești, trei etaje, o clădire. Un roman fascinant care analizează relațiile dintre oameni și felul în care ne înțelegem sau, cel mai adesea, felul în care nu ne înțelegem.

5. Eleanor Oliphant se simte excelent de Gail Honeyman

O tragicomedie emoționantă despre singurătate și stereotipuri. Romanul te plimbă prin toate stările posibile ca un adevărat roller coaster emoțional.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută