Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/07/2022
Eat & Drink

De la Braşov, la Neptun, cu Calul Bălan!

Liviu Mereuță De Liviu Mereuță
Comentarii De la Braşov, la Neptun, cu Calul Bălan! Share De la Braşov, la Neptun, cu Calul Bălan!
Calul Bălan Neputun, Sergina


Vara asta trebuie să ajungeţi la Neptun!

Notaţi-vă adresa: Strada Trandafirilor, Numărul 2. Salvaţi coordonatele GPS: 43.86067, 28.60072. Toate sunt importante şi toate duc spre Calul Bălan. Noul Calul Bălan! Trebuie să fiţi acolo, să vedeţi, să simţiţi, să trăiţi experienţa care transformă o masă la restaurant într-o vacanţă fericită.

Calul Bălan renaşte! Închis în ultimii 3 ani, locul părea condamnat la ruină şi uitare, însă acum vestitul restaurant care era pe vremuri cel mai vânat loc de pe litoralul românesc, renaşte. Iar semnătura de pe acest proiect e cea mai bună garanţie că relansarea va fi un succes. Încă unul, pentru că vorbim de Sergiana, iar argumentele sunt: 1999, Braşov – Terasa Ceasu’ Rău, 2018, Râşnov – Sub Cetate, sau Acapulco, 2019, Poiana Braşov – Stâna Turistică. Trei resuscitări care au repus restaurante părăsite pe orbite de succes.

Calul Bălan promite să fie un loc deosebit, cu amenajări şi dotări de excepţie, tuşa finală fiind, ca de obicei, Bunătăţurile din meniu.

Însă referitor la acest capitol, singura sursă autorizată este Cătălin Lazăr, Executive Chef Sergiana Grup.

„În meniul de la Calul Bălan, chiar dacă am făcut adaptări pentru sezon şi litoral, cei care ne cunosc vor găsi repere ale listelor de bucate de la Stâna Turistică, Sergiana şi Casa Tudor. La acestea se adaugă un insert special, câteva reţete care cochetează cu actualitatea, pline de gust şi prospeţime,… le veţi descoperi printre startere. Mai vreau să adaug că, fără a concura cherhanalele locale, am ţinut să avem pe listă peşti din Marea Neagră,… peşte bun din marea noastră” – a spus Cătălin Lazăr.

Cătălin Lazăr, Executive Chef Sergiana Grup
Cătălin Lazăr, Executive Chef Sergiana Grup
BUNĂTĂȚURI - -BUCĂTĂRIE TRADIȚIONALĂ
Bunătățuri, bucătărie tradițională
Biban de mare
Bunătățuri, biban de mare

Numărătoarea inversă a început, pregătirile au intrat în linie dreaptă, memoraţi adresa, coordonatele GPS, faceţi-vă planuri pentru o vacanţă minunată şi haideţi la Neptun! Din Iulie, la Calul Bălan.

Post Scriptum: De acum, la mare, GPS se traduce Gust – Perfect – Sergiana!

CLUL BĂLAN SERGIANA

Galerie imagini

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută