Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 21/06/2022
Eat & Drink / Drink Zile si Nopti

Cocktail-uri la ceas de seară

Mădălina Lefter De Mădălina Lefter
Comentarii Cocktail-uri la ceas de seară Share Cocktail-uri la ceas de seară


Nopțile calde de primăvară sunt despre prieteni, alcool, conversații care te ajută să uiți de grijile cotidiene și, în fond, despre seri pierdute pe terasă, alături de muzică bună, oameni cool și un cocktail care să te convingă să treci pragul barului weekendul viitor și, de ce nu, toată vara.

Nopțile calde de primăvară sunt despre prieteni, alcool, conversații care te ajută să uiți de grijile cotidiene și, în fond, despre seri pierdute pe terasă, alături de muzică bună, oameni cool și un cocktail care să te convingă să treci pragul barului weekendul viitor și, de ce nu, toată vara.

GinOteca

Str. Plantelor 25

Cocktail-uri la ceas de seară

Situată pe strada Plantelor, într-una dintre cele mai frumoase zone ale Bucureștiului, GinOteca, așa cum deja poate ghici oricine cu ușurință, este despre gin. Dar nu despre orice fel de gin, meniul fiind unul demn de titlul ,,cele mai versatile cocktail-uri și long drink-uri pe bază de gin”. Astfel, de la gin mediteranean, cu roșii cherry, cu urzici sau cu…ridichi, GinOteca are cu siguranță cele mai crazy și tasty mixuri, ideale de savurat sub bradul uriaș din curtea barului.

În ceea ce privește decorul, piesele de mobilier în stil eclectic se îmbină perfect cu elementele vintage și moderne, reușind să creeze un spațiu ideal de relaxare și reverie, în care te poți retrage oricând. Laitmotivul barului, piesele de decor care ilustrează animăluțe, te teleporteză instant în mijlocul unei grădini exotice urbane, iar ritmurile de jazz și blues conturează perfect întreaga atmsoferă a locului.

Biutiful by the Lake

Șoseaua Nordului 3

Cocktail-uri la ceas de seară

Când te gândești la Biutiful by the Lake, ai automat în minte imaginea lacului Herăstrău la apus, oamenii care se plimbă relaxați prin parc și întreaga atmosferă romantică și relaxată a terasei. Amenajată într-o manieră luxuriantă, cu plante agățătoare, scaune colorate și elemente de design fine, terasa este deschisă pe tot parcursul anotimpului cald, fiind amplasată pe ponton, chiar pe lac.

Pe lângă meniul creativ, care propune preparate gătite cu pasiune de un chef priceput, cocktail-urile sunt nelipsite – ginuri infuzate cu hibiscus & anason, sangria cu apă tonică sau whiskey cu ghimbir – și te așteaptă să iei o pauză de la gândurile intruzive și să lași totul în seama barmanilor. Practic, Biutiful by the Lake are toate ingredientele pentru o seară perfectă de primăvară – muzică bună, mâncare savuroasă și cocktail-uri care să te pregătească pentru serile de vară lungi care urmează.

Aria TNB

Bd. Nicolae Bălcescu 2

Cocktail-uri la ceas de seară

Vizavi de Universitate, oferind una dintre cele mai frumoase panorame asupra zonei din Piața Universității, se află Aria TNB, o terasă numai bună pentru câteva momente de respiro. Situată chiar pe acoperișul Teatrului Național, învăluită într-o aură de poveste, Aria TNB este refugiul mult dorit din aglomerația zilnică, de unde poți admira liniștit frânturi ale orașului noaptea.

Acolo te așteaptă un design cu o ambianță plăcută, cu jocuri de lumini calde, unde dish-urile atent selecționate completează selecția de cocktail-uri, creând cadrul potrivit pentru o seară reușită, alături de cei dragi. Plantele exotice se îmbină perfect cu estetica elegantă a terasei, iar punctul culminant este reprezentat de culorile apusului, care îți readuc aminte să te bucuri de clipa prezentă. De la cocktail-uri cu cireșe maraschino, cu violete sau fructul pasiunii și până la clasicele pahare de Campari sau Aperol, terasa te invită să te-mbete cu o priveliște de vis și nu numai.

Fix Me a Drink

Str. Ion Brezoianu 23, Palatul Universul

Cocktail-uri la ceas de seară

Chiar în incinta unuia dintre cele mai creative hub-uri din capitală, bucurându-se să găzduiască de asemenea o cafenea și un teatru, Fix me a Drink este primul bar botanic din București, fiind îndrăgit pentru meniul diversificat (care se schimbă adesea), oamenii faini & relaxați pe care îi poți găsi acolo și cocktail-urile originale, care te cuceresc instant.

Spațiul este unul aerisit, luminos, decorat cu ghirlande de luminițe, care conferă o intimitate aparte locului, fiind ideal pentru discuții lungi între prieteni care nu s-au mai întâlnit de mult. Totodată, multitudinea plantelor, covoarele și piesele de mobilier din lemn conturează imaginea unui bar discret, perfect pentru a te bucura de o băutură infuzată cu ingrediente exotice, care îți întrece așteptările.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.