Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 19/06/2022
Lifestyle / Foto - Editorial fashion

„IUNIE SOFT”

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii „IUNIE SOFT” Share „IUNIE SOFT”


Întotdeauna vara începe la piscină, cu ceea ce noi am denumit… anualul „IUNIE SOFT”. De la ţinutele colorate, vaporoase, feminine, dar de tranzit, spre o optimistă nouă vară – şi până la locaţiile preferate în această perioadă „de început” – lacuri, cu plimbări senzuale cu şalupa, printre nuferi ce încep să înflorească, admirând malurile învelite deja în roşul macilor născuţi proaspeţi – şi deja remarcatele piscine. Marea nu e încă decât la nivel de nostalgie a ceea ce urmează, aşa că să ne bucurăm deplin de ceea ce avem – fericirea Modei Verii în jurul şi în interiorul apelor piscinelor devenite atotputernice.

Am explorat şi noi acest „simbol” al lunii Iunie împreună cu o echipă de elită – Creaţii: ALEHA TONCEA / Foto: ALEXANDRU ZAINEA (Londra) / Modele: ALEXANDRA MORARU şi MARIA TALPEANU / Art Director: ALIN GĂLĂŢESCU /  Locaţie: „Satul Scandinav”.

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.