Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 09/06/2022
Lifestyle / Parfumul lunii

Parfumul lunii iunie: SOTTOSOPRA de la Cale Fragranze d’Autore prin Elysee Parfumery

Alin Gălățescu De Alin Gălățescu
Comentarii Parfumul lunii iunie: SOTTOSOPRA de la Cale Fragranze d’Autore prin Elysee Parfumery Share Parfumul lunii iunie: SOTTOSOPRA de la Cale Fragranze d’Autore prin Elysee Parfumery


Silvio Levi, cel care are Cale Fragranze d’Autore, este şi cel care organizează Târgul de Parfumerie de la Milano, „ESSENCE”, an de an, care în 2022 se va desfaşura între 15 şi 18 iunie. El reprezintă poate cea mai cunoscută şi apreciată voce din parfumeria de nişă. În lumea parfumurilor acest târg este chiar „esenţa” tuturor marilor case şi a propunerilor inovatoare ale acestora. De aceea am optat, în premieră, pentru a doua oară în doi ani de când avem acest premiu lunar, pentru o creaţie a marelui maestru: SOTTOSOPRA by Cale Fragranze d’Autore.

La acest renumit parfum unisex, Silvio Levi a colaborat cu parfumierul Arturetto Landi şi cu sculptorul Marco Ceroni. Ce are specific această colecţie de arome – pe lângă unicitatea ei – este asocierea fiecărui parfum cu un obiect artistic, în cazul de faţă o sculptură simbolizând ciclicitatea naturii infinite a timpului. NOTE

Note de top: mentă / prună / lămâie / bergamotă / capşună

Note de mijloc: lămâiţă / iasomie / note marine

Note de bază: patchouli / piele / mosc alb / chihlimbar / ulei de măsline / vetiver

SOTTOSOPRA (Upside Down) e derivat din starea de graţie pe care am avea-o dacă am putea să călătorim pe o curbă Möbius, în care am ajunge în acelaşi loc dar cu capul în jos şi pe un alt plan, într-un alt spaţiu decât unde ne-am început călătoria. Devenită astfel iniţiatică, o experienţă unică, de libertate absolută în afara a tot ceea ce ştim sau ne imaginăm.

SOTTOSPRA a câştigat Marele Premiu al Parfumurilor Independente de Nişă în 2020!

Alin este analist de Modă și LifeStyle / Creator de Evenimente: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUM­MER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS/ Consilier de Imagine și de Brand / Creator de Proiecte Speciale de Film și Fotografie Arty.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.