Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 13/05/2022
Eat & Drink / Horeca

6 locuri din țară cu specialități la grătar

Gruia Dragomir De Gruia Dragomir
Comentarii 6 locuri din țară cu specialități la grătar Share 6 locuri din țară cu specialități la grătar


Vine vara, bine-mi pare, peste tot se fac grătare! Dar, dacă n-ai nici unde și nici cunoștințele necesare pentru a face un grătar cum trebuie, e cel mai bine să apelezi la cei care se pricep. Pentru cei ce se recunosc în această descriere am făcut lista de mai jos:

București | Smokăreală

6 locuri din țară cu specialități la grătar

Adresa: Mendeleev 33 | Telefon: 0741.237.216

Atunci când cauți un barbeque deosebit, unul dintre cele mai bune brisket-uri din oraș sau coaste cum numai americanii știu să facă, ar fi bine să treci pe la Smokăreală. Început inițial ca un food truck, în 2021, el s-a transformat și în restaurant, iar acum face valuri printre „carnivorii” din oraș.

Brașov | Ceasu’ Rău

6 locuri din țară cu specialități la grătar

Adresa: Iuliu Maniu 56 | Telefon: 0723.297.993

Ceasu’ Rău e un restaurant renumit printre brașoveni și sunt mulți care vin aici, mai ales atunci când li se face poftă de mici. Îți sugerăm să le urmezi exemplul, mai ales atunci când ți se deschide apetitul pentru preparatele la grătar. Bineînțeles, vei găsi și alte preparate la grătar în meniu.

Cluj | Muura Steakhouse

6 locuri din țară cu specialități la grătar

Adresa: Franklin Delano Roosevelt 2 | Telefon: 0733.051.562

Situat în zona Piața Muzeului, Muura Steakhouse este locul în care vrei să mergi când vine pofta pentru un steak de vită gustos. Aici găsești o mulțime de opțiuni din care să alegi, dar antricotul de vită Black Angus și vrăbioara de vită sunt în top.

Iași | Tribeca

6 locuri din țară cu specialități la grătar

Adresa: Palas 7 | Telefon: 0731.700.757

Tribeca se laudă cu „gustul autentic al mâncării americane gătite direct pe cărbune”, iar pentru a te convinge de asta au în meniu burgeri, coaste și steak-uri americane. De asemenea, îți mai sunt promise și „o atmosferă de loft newyorkez, cu multe evenimente tematice și seri cu muzică live”.

Timișoara | Grill to Chill

6 locuri din țară cu specialități la grătar

Adresa: Eugeniu De Savoya 12 | Telefon: 0755.111.797

Dacă ești prin Timișoara, probabil e greu de găsit un loc mai bun decât Grill to Chill pentru a încerca un grătar deosebit. Câte restaurante se pot mândri cu faptul că au certificat din Japonia ca specialiști în pregătirea celor mai fine steak-uri de vită japoneză?

Constanța | Asado Steakhouse

6 locuri din țară cu specialități la grătar

Adresa: Smârdan 12 | Telefon: 0728.348.990

Asado este un restaurant din Constanța specializat în prepararea cărnii de vită de cea mai bună calitate și care provine din Argentina, Scoția, SUA, Noua Zeelandă, Franța sau de pe meleaguri autohtone.

Galerie imagini

Share

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Esențiale

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.