Meniu Zile și Nopți
Articole Zile si Nopti Zile si Nopti 04/05/2022
Lifestyle

MAI e RAI

Redacția Online Zile și Nopți De Redacția Online Zile și Nopți
Comentarii MAI e RAI Share MAI e RAI


Natura revine la viață, oamenii se bucură de MAI multă culoare, energie și stare de bine. MAI e RAI. Ne-am propus să transmitem acest sentiment brașovenilor și turiștilor la fiecare vizită în mall-ul AFI Brașov cu evenimente, concerte, decor și activări faine pentru toată familia.

În luna MAI și vântul cântă. De ce să nu cântăm și noi?

Duminică, 8 mai te invităm să sărbătorim împreună Ziua Europei cu două momente artistice inedite, de la ora 18.00 și de la 19.30, alături de soprana Paula Duca, tenorul Liviu Iftene și un cor compus din talentați artiști brașoveni în esplanda de la etajul 1 din AFI Brașov. Știm că Ziua Europei este pe 9 mai, dar am ales să o sărbătorim în weekend. Ne dorim să se bucure cât mai multe persoane de amintiri frumoase cu muzică bună.

MAI e RAI

Știai că, Ode to Joy (Oda bucuriei)  este o odă scrisă în 1785 de către poetul și istoricul german Friedrich Schiller, cunoscută mai ales pentru interpretarea muzicală a lui Beethoven care a devenit și imnul Uniunii Europene?

Momentele artistice vor cuprinde și o interpretare minunată a celebrei Traviata compusă de Giuseppe Verdi. Ce zici, ne vedem duminică la mall?

”Dacă nu mă poţi învăţa să zbor, învaţă-mă să cânt.’’

Faină, afirmația lui Peter Pan nu-i așa? Muzica chiar poate schimba lumea în care trăim, pentru că poate schimba oamenii și poate transforma tinerii în exemple frumoase de urmat pentru generația lor.

În luna mai, organizăm în orașul de la poalele Tâmpei prima ediție TMF, un festival de muzică dedicat tinerilor brașoveni. Scopul acestui festival este de a încuraja și de a susține tinerii artiști să se perfecționeze, să se afirme și să urce pe scenele festivalurilor internaționale. TMF are misiunea de a arăta întregii lumi că la Brașov există un munte de talente.

MAI e RAI

TMF se va desfășura în următoarele etape:

  • Perioada de înscrieri – în perioada 01 – 08.05.2022. Pentru înscrierea în festival, tinerii trebuie să completeze formularul de pe pagina de facebook AFI Brașov până în data de 8 martie (link formular aici: https://forms.gle/Zg7z5tosAm5hwhFcA).
  • Preselecția – în data de 10.05.2022 începând cu ora 13.00 – la etajul 12 al clădirii de birouri AFI Park situată pe B-dul 15 Noiembrie nr.78, Brașov.
  • Semifinala- în data de 13.05.2022 – începând cu ora 18.00 în esplanada de la etajul 1 din mall-ul AFI Brașov
  • Finala- în data de 20.05.2022 – începând cu ora 18.00 în esplanada de la etajul 1 din mall-ul AFI Brașov.

Am pregătit și premii faine pentru finaliștii și semifinaliștii festivalului. Partenerii TMF sunt Sound Still, Istyle, Tam Tam, Cărturești, Cinema City. Găsești toate detaliile pe www.afibrasov.ro.

Spuneam la începutul articolului că ne dorim să oferim experiențe faine pentru toată familia atunci când vin la mall. Vă invităm să vă bucurați de noile Baby rooms din AFI Brașov, camere dedicate familiilor cu bebeluși și copii mici. Fiecare cameră a fost decorată cu tematică și culori diferite, verde și roz, inspirate din fascinanta lume subacvatică și aventuroasa junglă. Cele două camere sunt o interpretare a cărților de povești pentru copii cu aventurile drăgălașului urs panda și a peștișorilor aurii care îndeplinesc dorințele copiilor cuminți. Pentru că ne dorim ca aceste camere să ofere aceeași experiență faină tuturor părinților, accesul se face pe baza unui cod de acces pe care-l puteți obține de la Info Desk-ul de la intrarea principală din B-dul 15 Noiembrie.

MAI e RAI
Baby Room Pești
MAI e RAI
Baby Room Jungle

Suprizele faine nu se termină aici. La finalul lunii mai, AFI Brașov se va transforma în tărâmul copilăriei cu decor, expoziții interactive și evenimente colorate pentru copiii de toate vârstele. Urmărește conturile de social media AFI Brașov să descoperi magia lunii iunie.

Galerie imagini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NEWSLETTER ZILE ȘI NOPȚI

Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi evenimente sau știri din Artă & Cultură, Film, Lifestyle, Muzică, Eat & Drink.

Caută